• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2019

18:45

(VIDEO) ZVEZDINA RUTINA U ZADRU! Crveno-beli spremni za plej-of!

Košarka

(VIDEO) ZVEZDINA RUTINA U ZADRU! Crveno-beli spremni za plej-of!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su ubedljivu pobedu na gostovanju ekipi Zadra 87:69 (19:15, 18:16, 35:17, 15:21) u 23. kolu ABA lige

Iako bez rezultatskog značaja, crveno-beli nastavljaju da dominiraju Jadranom. Odigrali su još jedan odličan meč protiv ekipe kojoj gori pod nogama. Zadrani su uspeli da pariraju tokom prvih 20 minuta, ali je treća deonica donela prevagu.

Ekipa Milana Tomića kontrolisala je meč sve vreme. Odlično je odgovarala na svaki atak domaćih, koji su imali podršku bučne publike u hali "Krešimir Ćosić". Ipak, nade Zadrana trajale su samo do poluvremena.

Treća četvrtina i ubačenih 35 poena Zvezde rešili su pitanje pobednika. Trudio se Tomić da svima pruži šansu što je rezultiralo sa četvoricom dvocifrenih igrača u crveno-belom taboru. Prvi put su "zvezdaši" mogli da vide Kej Si Riversa u pravom izdanju. Uspeo je Amerikanac da ubaci 10 poena za 20 minuta na parketu i najavi bolju formu. 

Šampion Srbije otežao je domaćima borbu za opstanak, pa se Hrvati sada nadaju kiksu Olimpije i Krke. Što se crveno-belih tiče, nišanske sprave su nameštene i spremne da zapucaju u plej-ofu.

Najbolji u pobedničkom sastavu bio je Džo Regland sa 15 poena, a pratio ga je Majkl Odžo sa 11. Na drugoj strani jedini raspoložen bio je Mario Litl koji je ubacio 22, dok su po 10 dodali Mario Brzoja i Domagoj Vuković.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija