• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2019

18:44

(VIDEO) DESET STVARI KOJE (MOŽDA) NISTE ZNALI O BOBANU MARJANOVIĆU!

Košarka

(VIDEO) DESET STVARI KOJE (MOŽDA) NISTE ZNALI O BOBANU MARJANOVIĆU!

Podeli vest

Naš košarkaš Boban Marjanović važi za jednog od pravih atrakcija NBA lige. Ne samo zbog svoje visine već i odličnih poteza na terenu

Bobi je postao američkom novinaru Aleksu Kenediju, koji je napravio kratki film o našem centru. Kratki video snimak donosi 10 zanimljivosti o visokom Srbinu, a sigurno da bar jednu od njih niste znali. 

Na prvom mestu je podatak da Marjanović od dolaska u NBA ima postigao više poena po minutu nego što su to uradili Kobi Brajant, Karmelo Entoni, Džon Vol i Kevin Lav. 

PANIKA U DALASU! Dončiću stradalo koleno, nešto je "izletelo"

U profesionalnoj karijeri Bobi je promenio čak 13 klubova, a u NBA je pre Filadelfije igrao za Los Anđeles Klipers, Detroit Pistonse i San Antonio Sparse.

(VIDEO) SAMOUVERENI JOKIĆ! Srbin bi da bude kao Majkl Džordan!

Ono što nema veze sa košarkom, ali je svakako interesantno je da naš obožava supu, ali takođe nikako ne može da smisli torte. Takođe, Bobi se okušao i kao glumac u filmu "Džon Vik 3".

Podatak za svaku pohvalu svakako je taj da je jedan od pet najboljih igrača u istoriji lige koji su odigrali barem 100 utakmica, gledajući PER (Player Efficiency Rating) – ispred njega su samo Majkl Džordan, Lebron Džejms, Entoni Dejvis i Džordž Mikan.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija