• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2019

11:53

NEĆE MIRNO SPAVATI! Brajant upozorava Amerikance: Srbija može da pobedi DRIM TIM!

Košarka

NEĆE MIRNO SPAVATI! Brajant upozorava Amerikance: Srbija može da pobedi DRIM TIM!

Podeli vest

Legendarni američki košarkaš Kobi Brajant upozorio je košarkaše Sjedinjenih Americkih Država pred Svetsko prvenstvo u Kini

 

 

Kobi je "globalni ambasador" Mundobasketa, a uoči subotnjeg žreba odgovarao je na pitanja navijača na društvenim mrežama. Upitan može li Srbija da pobedi Sjedinjene Države u Kini, Brajant je odgovorio:

- Mislim da može. Svako svakog može da dobije na ovom turniru. Moramo da budemo oprezni i spremni, jer možemo da izgubimo - kazao je Brajant.

Selekcija Aleksandra Đordevica gubila je od "drim tima" u finalu prethodnog planetarnog šampionata i na Olimpijskim igrama. Amerikanci su dvostruki uzastopni šampioni planete. Ipak, Kobi smatra da bi mogli da ostanu bez titule.

- Uvek postoji moguĆnost da Amerika ne osvoji zlato. Na ovom turniru više nego na bilo kom prethodnom. Čak bih rekao da su šanse prilično velike.

Žreb za turnir u Kini na programu je u subotu od 11.30.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija