• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2019

21:00

MILJENIK "GROBARA" ODJAVIO FRANCUZE! Žo Lovernj neće da ide na Svetsko prvenstvo!

Košarka

MILJENIK "GROBARA" ODJAVIO FRANCUZE! Žo Lovernj neće da ide na Svetsko prvenstvo!

Podeli vest

Nekadašnji košarkaš Partizana Žofri Lovernj obavestio je javnost da ne želi da bude deo reprezentacije Francuske na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini

Trefejni košarkaš, koji je za vreme boravka u Partizanu važio za jednog od ljubimaca "gorbara" obrati se pratiocima putem društvenih mreža ne želeći da otkriva kojim se razlozima vodio kada je doneo ovu nepopularnu odluku.

Lovernj je član "trikolora" od 2013. godine i za to vreme se okitio zlatnom medaljom na Evropskom prvenstvu i bronzanim medaljama na kontinentalnom i planetarnom šampionatu.

Košarkaš Fenerbahčea je naveo da se nada da će u Francuskoj imati razumevanja za ovakvu odluku, kao što je to bio slučaj sa svim njegovim prethodnicima.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija