• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2019

12:49

AMERIKA ĆE BITI SILNA! Dve velike NBA zvezde SIGURNO igraju u Kini

Košarka

AMERIKA ĆE BITI SILNA! Dve velike NBA zvezde SIGURNO igraju u Kini

Podeli vest

Nije tajna, Amerikanci su veliki favoriti za titulu na Svetskom prvenstvu u Kini. Sa klupe će ih predvoditi Greg Popović, a nekoliko igrača već je najavilo da će biti tu za ovu selekciju

Sada je jasno da će "Ludi Srbin" moći da računa na Džejmsa Hardena. "Brada" je spreman da zaigra u Kini.

- Učešće na Mundobasketu je jedno od najvećih dostignuća bilo kog košarkaša. Naravno, tu je NBA liga, važno je osvajati prsten, ali... Kad igrate za reprezentaciju onda ne predstavljate samo grad i klub, već celu državu. Zato sam uzbuđen i naravno da želim da igram za selekciju - rekao je Harden.

JAKA PORUKA SELEKTORA! Đorđević: Žreb? Formalnost, Srbija uvek ide na medalju

I Entoni Djevis je raspoložen.

- Svi žele da skinu Sjedinjene Američke Države sa trona, ali mi moramo da se potrudimo da tamo i ostanemo. Ako budem zdrav, tu sam - rekao je Dejvis.

Ono što je dobra stvar jeste da reprezentacija Srbije protiv Amera neće moći da igra pre polufinala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija