• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2019

22:36

(VIDEO) VRAĆAJ SE DA ČUVAŠ DŽORDANA! Tomić otrkio anegdotu sa Dudom Ivkovićem tokom meča protiv Čikaga

Košarka

(VIDEO) VRAĆAJ SE DA ČUVAŠ DŽORDANA! Tomić otrkio anegdotu sa Dudom Ivkovićem tokom meča protiv Čikaga

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Milan Tomić imao je priliku da za vreme igračkih dana čuva i velikog Majkla Džordana, istina samo jedan meč, ali dovoljno da se pokaže pred tadašnjim strategom Olimpijakosa Dušanom Ivkovićem

U predsezonskom meču koji je tim iz Pireja igrao protiv Čikago Bulsa 1997. godine Tomić je uhvatio žicu jednom od najboljih košarkaša svih vremena, do te mere da se ovaj nije uošte naigrao pored njega.

To se najbolje videlo kada ga je Ivković izvadio iz igre pošto se u tim trenucima Džordan raspucao, pa je popularni Duda morao brzo da reaguje i vrati Tomića u igru.

NIJE DOVOLJNO SAMO PRVO MESTO! Tomić već misli o plej-ofu: Očekujem punu dvoranu protiv Partizana

Jedan od najboljih igrača i mislim da će se teško pojaviti takav igrač i u NBA i u evropskoj košarci. On leti, ima dvadeset koraka u glavi i u svom telu ispred drugih. ne može se čuvati, ali mi nije dao ni jedan poen. Tokom meča ukupno preko mene, možda četiri. Kada je Nakić ušao da me zameni, a Džordan preko njega zaređa. Duda me odmah poslao nazad u igru. Kaže "vraćaj se da ga čuvaš", a ja mislim "gde ću njega da čuvam". Molio sam se Bogu samo njega da promašim - otkrio je Tomić gostujući u emisiji "U obruču" na TV Arena sport.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija