• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2019

13:25

"BRADINA" MAGIJA! Niko nije razbijao NBA timove onako kako to radi Harden!

Košarka

"BRADINA" MAGIJA! Niko nije razbijao NBA timove onako kako to radi Harden!

Podeli vest

Moćna "Brada"! Džejms Harden igra fantastično, a posle utakmice u kojoj je Hjuston pobedio Atlantu (121:105) sjajni šuter ušao je u istoriju NBA lige

Ovaj duel ostaće upamćen po neverovatnom poduhvatu Džejmsa Hardena. On je postigao 31 poen i 48. put u ovoj sezoni je premašio cifru od 30 koševa.

TEŠKA SRPSKA NBA NOĆ! Bobi ni da šutne, Bogdan i Bjelica prokockali 28 poena prednosti za 13 minuta

As ekipe iz Teksasa postao je prvi igrač u istoriji NBA lige, koji je postigao 30 ili više koševa protiv svih 29 klubova u najkvalitetnijoj košarkaškoj ligi na svetu u jednoj sezoni.

 

 

Vilt Čemberlen je takođe zabeležio 30 i više poena protiv svih ekipa u jednoj sezoni, ali tada je u NBA ligi bio daleko manji broj klubova.

Harden je ubedljivo prvi strelac u NBA ligi ove sezone sa 35,8 poena u proseku po meču.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija