• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

20.03.2019

19:57

SLABA JE OVO UTEHA KOMŠIJAMA! Hrvati ne mogu u Kinu, pa ih čeka Letnja liga!

Košarka

SLABA JE OVO UTEHA KOMŠIJAMA! Hrvati ne mogu u Kinu, pa ih čeka Letnja liga!

Podeli vest

Košarkaši Hrvatske su se izblamirali tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini, ali "kockasti" su našli zanimaciju tokom leta, dok se najbolje sekcije sveta budu pripremale za Mundobasket

Košarkaška reprezentacija Hrvatske učestvovaće ove godine na Letnjoj ligi NBA. Hrvatskoj će to biti prvo učešće na Letnjoj ligi, a pored nje igraće i reprezentacija Kine, koja je bila prisutna i 2007. godine.

Letnja liga će se igrati od 5. do 15. jula u Las Vegasu. Pored Hrvatske i Kine, učestvovaće 30 NBA klubova.

Naša je procena da je to odlična stvar, jer ćemo u Las Vegasu imati šest jakih utakmica, imaćemo šest prenosa na NBA TV.  Pozivnice će ići na adresu svih, a Bogdanović i Šarić, ako bude želeli,  dobrodošli su. Iako znamo da je Letna liga za one igrače u razvoju u NBA ligi - rekao je tada Stojko Vranković.

RAĐA BRUTALNO OPLEO PO SVOJIMA: Hrvatska odavno nije vrh evropske košarke, igrači dolaze nespremni...

(VIDEO) SAMI SU KRIVI ZA SVOJU PROPAST? Hrvati i košarkaško prokletstvo - sišli sa postolja i nisu se nikada vratili!

Svetskom prvenstvu u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija