• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2019

08:53

(VIDEO) LUDI BRADA! Ubacio 61 poen, ušao u istoriju, a ONDA URADIO NEŠTO ŠTO NIKO NE BI!

Košarka

(VIDEO) LUDI BRADA! Ubacio 61 poen, ušao u istoriju, a ONDA URADIO NEŠTO ŠTO NIKO NE BI!

Podeli vest

Džejms Harden je izjednačio lični NBA rekord u pobedi Hjustona na gostovanju u San Antoniju od 111:105, ubacio je 61 poen, a za tri poena šutirao je sjajnih 9/13

Popularni Brada je samo tokom prve deonice ubacio 27 poena, na kraju totalno dotukao Sparse. Ne samo što je izjednačio svoj najbolji učinak karijere sa 61 poenom, što je ujedno i najbolji učinak nekog igrača Rokitsa ikada, postao je tek četvrti igrač u NBA istoriji s više od jedne utakmice od najmanje 60 poena. Ranije su to uradili Vilt Čemberlen, Kobi Brajant i Majkl Džordan. 

Ali, nećete verovati šta je uradio posle strašne partije. Čovek je otišao u teretanu! 

- Volim da se igram košarke. Tačka - napisao je Harden na Tviteru.

 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija