• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2019

16:22

ISKRENO DO KOSKE! Đorđević: Samo je povreda opravdani izostanak iz reprezentacije!

Košarka

ISKRENO DO KOSKE! Đorđević: Samo je povreda opravdani izostanak iz reprezentacije!

Podeli vest

Selektor Aleksandar Đorđević je jasan! Dok javnost polako ali sigurno sastavlja spisak igrača sa kojima će krenuti put Kine, iskusni stručnjak objasnio je šta su za njega opravdani otkazi

- Ja sam kao selektor u obavezi da na spisak stavim naše najbolje igrače, one koji formom ali pre svega ponašanjem zaslužuju da se nađu na širem spisku. Posle se spisak sužava i igrači odlučuju da li žele ili ne da isprate takmičenje za koje se spremamo. Odavno sam rekao da je povreda jedini razlog koji prihvatam, mada postoji kompleksnost otkazivanja sa kojima se ponekad ne slazemo svi, ali moramo da prihvatimo i zajednički objasnimo javnosti. Svako iz svoje perspektive, biranim rečima i načinom koji smatra adekvatnim, ali uz apsolutnu profesionalnost vrhunskih sportskih radnika i vrhunskih ljudi - rekao je Đorđević za "Maksbet".

VELIKA FUNKCIJA! Tomašević kandidat za predsednika FIBA EVROPA!

Sale je objasnio i na čemu insistira kada je reč o ponašanju.

- Svima je od prvog dana okupljanja sada već davne 2014. godine objašnjeno, a i još uvek se svakodnevno primerima pokazuje kako i na koji način ja, kao najodgovorniji, a i naša krovna organizacija koju predstavljam, tražim da se igrači i svi članovi organizacije ponašaju, kako kroz igru tako i kroz izjave, stavove, dobrotvorne akcije, pa i aktivnostima na društvenim mrežama - zaključio je Đorđević.

Svetsko prvenstvo se polako ali sigurno bliži, Srbija je imala sreće u žrebu, ako "orlovi" budu na okupu sigruno je da ćemo napasti najveći mogući plasman.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija