• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2019

16:56

MIJAILOVIĆU STIGAO OŠTAR ODGOVOR IZ ŽELEZNIKA: Počeo plej-of, Ostoja je malo nervozan!

Košarka

MIJAILOVIĆU STIGAO OŠTAR ODGOVOR IZ ŽELEZNIKA: Počeo plej-of, Ostoja je malo nervozan!

Podeli vest

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović požalio se nedavno da navijačima crno-belih nije bio dozvoljen ulazak u dvoranu u Železniku, pa je stigao odgovor od "pantera"

Na sajtu kluba FMP je objavio saopštenje za javnost, koje je potpisao Vladan Mitrović, predsednik kluba. 

- U jeku priprema za Superligu nakon uspešno odrađenog primarnog zadatka u ABA ligi, čelnik KK Partizan NIS pomenuo nas je u ponedeljak 25.03.2019.godine u svom „spontanom intervjuu". Zato smo prinuđeni da se oglasimo i pitamo javno čelnika KK Partizan NIS kojim povodom je pomenuo KK FMP i našu "polu-punu" dvoranu, a da nam pri tome nije čestitao zasluženu pobedu nad KK Partizan NIS u 22.kolu ABA lige.

Postoji više razloga zašto se „simpatizeri" KK Partizan  ne puštaju u našu dvoranu, a koje smatramo da bi trebalo da zna i čelnik KK Partizan . No, da ne bi bilo nesporazuma, a i zbog javnosti, ponovićemo ih.

- Prvi razlog su propozicije takmičenja ABA lige, član 41.3 koji glasi " Klubovima je zabranjeno organizovano dovođenje navijača na gostujuće utakmice".

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

- Drugi razlog je „reciprocitet". Naime, KK FMP je za utakmicu u dvorani „Aleksandar Nikolić" kada je domaćin bio KK Partizan dobio samo jednu kartu. Mislimo da je zaključak jasan.

- Treći razlog proističe iz izjave čelnika KK Partizan na Skupštini ABA lige održanoj 24.01.2019. godine u Laktašima. Tada je dotični čelnik u više navrata spomenuo da ne može da kontroliše navijače u slučaju lošeg suđenja za svoj klub (šta god to značilo) i da tu citiramo "ima više frakcija navijača". Takođe i u ovom slučaju se zaključak nameće sam po sebi.

Foto: Starsportphoto

 

- KK FMP nije obavezan, niti će to ikada raditi, da javnosti u Srbiji i šire koja želi da gleda košarku, svaki put „priušti“ uz to i najprostačkije uvrede na račun igrača, njihovih porodica, sudija i svih koji Vam nisu po volji. Toliko o "nenasilnim i neorganizovanim simpatizerima“ Vašeg kluba i "pritiscima“ kojima ste izloženi?

- Na osnovu svega prethodno navedenog, najlepše molimo čelnika KK Partizan da nas ničim izazvano ne meša u nešto što nas se ne tiče. Jednostavno ne želimo da učestvujemo u bilo kakvom "veštački“ stvorenom sukobu, koji želi da izazove dotični čelnik KK Partizan, uz razumevanje da je plej off ABA lige počeo i da ima razloga za nervozu, ali mi za to nismo krivi - navodi se u saopštenju KK FMP koje je potpisao direktor kluba Vladan Mitrović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija