• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2019

14:02

(FOTO/VIDEO) NOVE PROVOKACIJE? Hrvatska zastava dočekala Bogdana i Bjelicu u Nju Orleansu!

Košarka

(FOTO/VIDEO) NOVE PROVOKACIJE? Hrvatska zastava dočekala Bogdana i Bjelicu u Nju Orleansu!

Podeli vest

Košarkaši Nju Orleans Pelikansa pobedili su Sakramento Kingse naših Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice sa 121:118 i tako udaljili "kraljeve" od plej-ofa. Međutim, jedan detalj sa utakmice ostavio je mnoge u šoku

Hrvatska zastava osvanula je u "Smuti King centru", dvorani Nju Orleansa na meču na kom nije bilo Hrvata ni u jednom od dva rivala.

(VIDEO) OOOOOO... MARJANOVIĆ! Šta radi Bobi komentatorima, ovo je NESTVARNO!

Da li je navijač želeo da isprovocira naše reprezentativce ili je ipak nešto drugo u pitanju, ostaće nejasno. Postoji mogućnost i da je neko pomislio da u goste "pelikanima" dolazi Bojan Bogdanović pa je sa sobom poneo rekvizit.

Bilo kako bilo, Bogdana nisu omele "provokacije" pa je ubacio 14 poena, ali to nije bilo dovoljno za pobedu Kingsa koji su polako počeli da se opraštaju od mesta koje vodi u plej-of.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija