• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2019

22:17

(VIDEO) MA KAKVA POVREDA, PARTIZAN JE U PITANJU! Da li ste zaista sumnjali u Novicu Veličkovića?

Partizan

(VIDEO) MA KAKVA POVREDA, PARTIZAN JE U PITANJU! Da li ste zaista sumnjali u Novicu Veličkovića?

Podeli vest

Kapiten Partizana Novica Veličković smogao je snage i pored povrede bio na parketu na drugom meču polufinalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde. Pomogao je svojim saigračima da izjednače seriju i najave majstoricu

Bio je povređen, pod znakom pitanja, ali to ga nije omelo da iako nije imao mnogo vremana za treninge, "uskoči" kad je bilo najpotrebnije.

MARKUS "GODO" PEJDŽ I VANJA GROBAR! Partizanovi heroji koji su odbili da se predaju!

- Jeste bila u pitanju malo jača povreda, ali izdržao bih sve.  Nije bilo nikakve treme, radio sam slične stvari kroz karijeru, mislim da sam bio potreban ekipi. Kada je ovakva situacija, neke stvari moraš da staviš po strani. Sve bih uradio za ove momke, nije bila teška odluka da zaigram - rekao je Veličković.

Kako je i sam rekao, biće sigurno tu za treći meč koji po njemu neće ličiti na prva dva. Svaki derbi ima neku svoju priču.

(FOTO) "GROBARI" BRUTALNO ISPROZIVALI ZVEZDU! Navijači Partizana na ovaj način najavili drugi meč polufinalne serije!

- Ovo je derbi, takve su ove utakmice. Uvek postoji tenzija, možda smo mogli ovo i ranije da završimo, ali bitna je pobeda, idemo dalje. Moramo da se spremimo za treću utakmicu koja neće biti ista ni kao prva, ni kao prva. Videli ste i večeras, bilo je dosta tvrdo. Najbitnije da smo dobili utakmicu - dodao je kapiten crno-belih i dodao:

- Ne bavim se statistikom, najbitnije je da smo pobedili. Zvezda ima vrsne šutere, uspeli smo da ih zaustavimo. Ja nastavljam sa terapijama, ali ću biti tu za treći meč - zaključio je Veličković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija