• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2019

08:17

(VIDEO/FOTO) DVOCIFRENI BOGDAN I BJELICA NEDOVOLJNI DA SRUŠE HARDENA! Poraz Sakramenta od Hjustona, Jokić izgubio od šampiona!

Košarka

(VIDEO/FOTO) DVOCIFRENI BOGDAN I BJELICA NEDOVOLJNI DA SRUŠE HARDENA! Poraz Sakramenta od Hjustona, Jokić izgubio od šampiona!

Podeli vest

Uprkos solidnom učinku dvojice srpskih košarkaša Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice, igrači Sakramento Kingsa poraženi su na domaćem terenu od Hjustona 130:105

Bio je ovo drugi uzastopni poraz Kingsa od Hjustona u čijim redovima je opet briljirao neprikosnoveni Džejms Harden sa dabl-dabl učinkom od 36 poena, 10 asistencija i tri skoka.

U novom porazu Sakramenta od Hjustona, srpski košarkaši su bili dvocifreni. Bjelica je postigao 12 poena, uz jednu asistenciju i šest skokova za nepunih 20 minuta u igri, dok je Bogdanović za nešto više vremena na terenu imao 10 poena i dve dodate lopte uz šut za tri poena 0/2.

Ni Denver Nagetsi našeg Nikole Jokića nisu uspeli da trijumfuju u noći između utoraka i srede pošto su poraženi na gostovanju Golden Stejtu 116:102.

Foto: Kyle Terada-USA TODAY Sports

 

Za razliku od inače kako smo ga navikli, Jokić je nije briljirao, ali je opet ubacio 10 poena uz šest asistencija i pet skokova uz sva tri promašaja za tri poena.

Golden Stejt se ovom pobedom odmakao na dva trijumfa više u odnosu na tim iz Kolorada, koji im je glavni konkurent za prvo mesto na Zapadu.

Ostali NBA rezultati: 

Oklahoma - Los Anđeles 119:103

San Antonio - Atalanta 117: 111


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 5 godina

Tako brate, pišite što više o Bogdanu, Bobiju i Bjelici, a onog ustašu iz Sombora ignorišite. Ima mamu i tatu, i ljepu njihovu...neka ga oni hvale.

Ivan

pre 5 godina

Što se Jokića tiče, ov već duže vreme nije "naš". Čovek igra isključivo za sebe i Denver, Srbija ga ne interesuje pa ne vidim razlog zašto bi se opterećivali njegovim učinkom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija