• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2019

23:44

ABA LIGA UDARILA PO DŽEPU! Partizan najgore prošao, kažnjeni Mijailović i Trinkijeri!

Košarka

ABA LIGA UDARILA PO DŽEPU! Partizan najgore prošao, kažnjeni Mijailović i Trinkijeri!

Podeli vest

Disciplinski sudija ABA lige doneo je odluku da se sankcionišu sva četiri kluba koja igraju polufinalne duele regionalnog takmičenja

Najgore je prošao Partizan koji će zbog propusta u organizaciji druge utakmice u seriji sa Crvenom zvezdom morati da plati 19.000 evra.

Ostoja Mijailović, predsednik crno-belih će morati da plati dve hiljade zbog komentarisanja suđenja, dok će Andrea Trinkijeri, trener "parnog valjka" platiti hiljadu evropskih novčanica više iz istog razloga.

(VIDEO) MEČ SEZONE! Karte za majstoricu planule za SAT VREMENA!

ILI POBEDIŠ ILI ZAVRŠAVAŠ ABA LIGU! Nikolić: Oni osećaju veći pritisak, nisam čitao saopštenja!

Zvezda je prošla sa mnogo blažom kaznom od 6.500 evra, a takođe zbog propusta prilikom organizacije meča. Od pojedinaca će najdublje ruku u džep morati da zavuče portparol crveno-belih Igor Vujčin (2.000 evra), dok će Stratosa Perperoglua tehnička greška koštati 100 evra.

Foto: Starsportphoto

 

Budućnost je takođe loše organizovala susret sa Cedevitom, pa će po pravilniku ABA lige morati da uplati 3.500 evra na račun ABA lige. "Sokići" jedini nisu kažnjeni po ovoj tački, ali jesu loše prošli pojedinci. Trener Zagrepčana Slaven Rimac moraće da plati 400 evra zbog tehničkih grešaka, a Ivan Ramljak 100. Sa druge strane, Jasmina Repešu je isti "greh" koštao 200 evra.

Ostalo je da se odigraju majstorice u obe serije. Večiti će odmeriti snage na parketu "Pionira" u subotu od 18 časova (nominalni domaćin Zvezda), dok će Cedevita u nedelju od 19 časova dočekani Podgoričane.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija