• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2019

09:29

(VIDEO) VEČE JAKIH EMOCIJA! Šaras plakao, pa peckao Žoca!

Košarka

(VIDEO) VEČE JAKIH EMOCIJA! Šaras plakao, pa peckao Žoca!

Podeli vest

Veliki posao odradio je Šarunas Jasikevičijus sa Žalgirisom. Pao je Real u poslednjem kolu Evrolige, "zeleni" su otišli u plej-of a sve je bilo više nego emotivno za sjajnog trenera

Šaras nije mogao da sakrije suze... Njegov tim je dugo bio otpisan, ali su pokazali veliko srce i uspeli su da prođu dalje.

Sledeća prepreka je Fenerbahče. Jasikevičijus je svestan da njegovi momci teško mogu dalje protiv ovog rivala, a posle utakmice rešio je da se našali sa Željkom Obradovićem.

(VIDEO) OSVETA SE SLUŽI HLADNA! Evo zašto Litvanci uništavaju Radonjića!

Žoc i Šaras su veliki prijatelji, naš trener mu je čak i bio mentor. Na pitanje da li misli o ovom duelu, Jasikevičijus je bio kratak.

 

 

- Ne, baš me briga za njega - nasmejao je sve u sali za konferencije.

Jedno je sigurno, Šaras se neće predati bez borbe.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija