• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2019

15:22

BOMBA! SRBIJA U KINI SA JOKIĆEM! Tomašević otklonio sve dileme, "orlovi" u NAJJAČEM SASTAVU!

Košarka

BOMBA! SRBIJA U KINI SA JOKIĆEM! Tomašević otklonio sve dileme, "orlovi" u NAJJAČEM SASTAVU!

Podeli vest

Generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević ima dobre vesti! Uveren je da će reprezentacija igrati u najjačem sastavu na Svetskom prvenstvu 2019. godine u Kini

"Orlovi" tokom kvalifikacijam za Mundobasket nisu mogli da računaju na najveće zvezde, pre svega na one iz NBA lige Nikolu Jokiću, Bogdnu Bogdanoviću, Nemanju Bjelicu, Bobanu Marjanoviću i Miloša Teodosića.

Svi su osim Nikole Jokića najavili da će biti na raspolaganju selektoru Aleksandru Đorđeviću za Svetsko prvenstvo.  As Denvera nije direktno rekao da neće da igra za Srbiju, ali nije baš ostavio nadu navijačima. 

S druge strane, Tomašević je uveren da će se svi odazvati pozivu i da će Srbija biti u najjačem sastavu. 

- Velika stvar je što imamo takve momke koji sa ponosom ističu da su iz Srbije. Hvala im jer na najbolji mogući način reprezentuju našu zemlju. Nedavno sam bio u jednoj ogromnoj zemlji kakva je Kina i neverovatno je da takva zemlja ima poštovanje prema geografski maloj Srbiji, a sportisti, potogovo košarkaši služe kao najbolji ambasadori naše zemlje. Siguran sam da će se svi odazvati pozivu reprezentacije - rekao je Tomašević gostujući u Jutarnjem programu RTS-a.

Foto: Starsportphoto

 

AMERI NEĆE MIRNO SPAVATI! "Orlovima" malo srebro, IDU U KINU PO ZLATO!

SALE ĆE BITI NA MUKAMA! Srbija ima najboljeg centra Evrolige!

Tomašević je kandidat naše zemlje za predsednik FIBA.

- Čini mi se da je FIBA u Evropi poslednjih godina uspavana. Dobra stvar je što se u ovom trenutku na čelu nalaze bivši igrači, asovi i u razgovoru sa njima došli smo do toga da nešto mora da se promeni. Situacija nije trenutno dobra, imamo velikih problema sa klubovima i njihovim takmičenjima, ne postoji saradnja sa Evroligom i regionalnim savezima i to je ono na čemu ću insistirati ako postanem predsednik. Košarka se igra dobro u svakoj zemlji i neophodna je dobra saradnja.

Foto: Starsportphoto

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
branko1

pre 5 godina

Da li je to izjavio posle čaše ili flaše viskija ?

Kalimero

pre 5 godina

Ne lipši magare do zelene trave ... Nemoj Dejane ljudima da daješ lažna obećanja ako nemaš Jokićev EKSPLICITNI pristanak i potvrdu da će igrati. Ovakvu izjavu mogla je da da i moja pokojna baba Jula

Nikola

pre 5 godina

Sa Jokicem ili bez njega medalja je nasa...E sad, koja to cemo tek da vidimo :)

Nema smisla

pre 5 godina

Naslov: "BOMBA! SRBIJA U KINI SA JOKIĆEM! Tomašević otklonio sve dileme, "orlovi" u NAJJAČEM SASTAVU! Dole u tekstu: "... S druge strane, Tomašević je uveren da će se svi odazvati pozivu i da će Srbija biti u najjačem sastavu." Koga vi folirate, "bezobranim" naslovima?

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija