• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2019

13:49

KRETENI SU KRITIKOVALI JOKIĆA! Danilović progovorio o igranju centra Denvera na Mundobasketu!

Košarka

KRETENI SU KRITIKOVALI JOKIĆA! Danilović progovorio o igranju centra Denvera na Mundobasketu!

Podeli vest

Pojavila se informacija da će Nikola Jokić igrati za Srbiju na Svetskom prvenstvu, predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović kaže da nema tačnu informaciju, ali da veruje da će centar biti uz "orlove"

Nemam nikakve informacije, ali ja verujem da hoće. Bila bi šteta, oni su super ljudi, super su kao grupa. Znam prošlog veka kada sam ja igrao, imali smo odličnu grupu ljudi i dan danas smo prijatelji. Čini mi se da su i oni takvi i stvarno bi bila šteta da ne budu svi zajedno. Bila bi šteta da ne budemo u najjačem sastavu, jer je to jedinstvena prilika za tu generaciju. Da stvarno naprave odličan rezultat. Nadam se da neće biti povreda, da će svi biti zdravi, a tamo ćemo biti onoliko dobri koliko budemo zaslužili - kazao je za Telegraf Danilović.

Imao je predsednik Savez poruku za žestoke kritičare srpskog centra.

- Bilo je kritika i uvek će ih biti. Ali ima jedna italijanska izreka: "Mama od kretena je uvek trudna". Tako da kretena će uvek da bude. Ja znam da je Nikola jedan odličan momak, fenomenalno igra i jedino što mogu da kažem je da se iskreno nadam da će da igra i da mu poželim sve najbolje u daljoj karijeri.

OVO JE SRBIJA MESECIMA ČEKALA! Jokić konačno ODLUČIO da li ide sa "orlovima" u Kinu po ZLATO!

(VIDEO) JOKIĆ U STANJU PRIPRAVNOSTI ZBOG LUDOG SRBINA: Pop će nešto spremiti za nas!

Danilović je nahvalio centra Denvera i podsetio da je Savez bio uz njega kada je trebalo da potpiše ugovor.

Ako se sećate prve godine kada je to bilo, kada je trebalo da potpiše ugovor... Samo bi nerazuman čovek tražio od njega da igra jedno prvenstvo, kojih će biti još i da rizikuje toliki novac. Savez je stao u odbranu Jokića, što je i normalno. I super što je momak potpisao toliki ugovor i neka mu je sa srećom. To je sasvim opravdano, mi koji smo igrali košarku znamo šta to znači. I mi smo neki put preskočili neko prvenstvo zarad neke stvari koja mu je bitna za dalji život - poručio je Danilović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
amadeus

pre 4 godine

Polako Daniloviću, sačekajmo početak mundobasketa. Svašta kod nas može da se dogodi.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija