• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.04.2019

10:43

POSLE TEŠKOG PORAZA! Gordić i Barović: Izgubili smo ritam u napadu

Košarka

POSLE TEŠKOG PORAZA! Gordić i Barović: Izgubili smo ritam u napadu

Podeli vest

Košarkaški podgoričke Budućnosti Nemanja Gordić i Filip Barović posle sinoćnjeg poraza u Beogradu od Crvene zvezde (91:72) u prvom meču finala ABA lige, veruju da će njihov tim u sutrašnjem meču odigrati mnogo bolje

- Očigledno je da su drugo poluvreme oni igrali mnogo bolje. To što su nas ovako dobili na kraju, nas motiviše da se vratimo sutra, da pokažemo karakter i odigramo bolje. Treba prvo da pogledamo snimak utakmice i tada će sve biti mnogo jasnije. Očigledno je da su krajem druge i u trećoj četvrtini postigli dosta lakih poena u tranziciji. Treba prvo to da branimo, pa onda sve ostalo - rekao je Gordić novinarima posle meča u hali "Aleksandar Nikolić".

Plejmejker podgoričke ekipe istakao je i da je njegova ekipa imala igru u svojim rukama, ali da je promašila otvorene šuteve što se na kraju odrazilo na rezultat.

- Igrali smo 17,18 minuta odlično, i vodili šest, sedam razlike. Držali smo igru u svojim rukama, a onda se desio pad. Treba da analiziramo zašto se to dogodilo. Promašili smo dosta otvorenih šuteva i izgubili smo ritam u napadu. S druge strane, oni su pogađali i ušli u ritam. Sigurno je da ima dosta prostora da odigramo mnogo bolje u nedelju - zaključio je Gordić.

"NE VUCITE ME ZA JEZIK"! Repeša čestitao Zvezdi, ali je imao ozbiljne zamerke!

Njegov saigrač Filip Barović rekao je da ovakvi mečevi ne mogu da se igraju bez energije i koncentracija mora da bude prisutna svih 40 minuta.

- Ovakve utakmice ne mogu da se igraju mlako i bez energije. Moramo da igramo jako od početka do kraja i da drzimo fokus svih 40 minuta, a presudilo je to što mi fokus nismo uspeli da držimo sve vreme - rekao je Barović.

Druga utakmica između Crvene zvezde i Budućnosti igra se u nedelju od 19 sati takođe u Beogradu, u hali "Aleksandar Nikolić".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija