• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2019

16:36

HRVAT NIJE BAŠ NAJBOLJE PODNEO PRIJEM DIVCA U KUĆU SLAVNIH! "Valjda će se i mene jednom setiti"

Košarka

HRVAT NIJE BAŠ NAJBOLJE PODNEO PRIJEM DIVCA U KUĆU SLAVNIH! "Valjda će se i mene jednom setiti"

Podeli vest

Legendarni hrvatski košarkaš Toni Kukoč nije baš najbolje prihvatio prijem Vlade Divca u Kuću slavnih. Iako je Dino Rađa bio pun podrške, drugi hrvatski as nije delio njegovo mišljenje

Toni još uvek nije dočekao da se nađe u društvu slavnih, ali kako je i sam rekao, nada se da će se jednom i njega setiti.

BJELICA I BOGDAN DOBIJAJU TRENERA! Lebron ga neće, Medžik otišao zbog njega, Divac trlja ruke

- Šta da vam kažem. Valjda će se jednog dana, u sledećih 10 godina, i mene setiti. Eto, vidim da je zbog toga javno negodovao i Skoti Pipen koji se pitao je li to neko mene namerno zaboravlja - rekao je Kukoč za "Večernji list" na pitanje kako je reagovao na to da je Divac ušao u Kuću slavnih pre njega.

Međutim, morao je da pohvali Divca, jer je on bio jedan od igrača koji je otvorio vrata mnogim evropskim asovima da dođu do velike scene.

KAKVA BI TO EUFORIJA BILA! Divac hoće Mesinu, Srbi ga mole da uzme Žoca!

- Petrović, Rađa, Divac, to su igrači koji su otvarali vrata onima koji su došli nakon njih. Nama su tadašnji NBA treneri tražili samo mane. U stilu “ne igra u obrani”, “nije dovoljno čvrst”, a niko od njih nije isticao naše dobre strane. Čak je i jedan Dražen Petrović naleteo na trenera euroskeptika Rika Adelmana, pa je u drugom klubu morao da dokazuje da je među 15 najboljih igrača NBA lige - rekao je Kukoč.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
shooster

pre 5 godina

Nitko kao Toni Kukoc nije zasluzio da ude jer gledajuci sta je sve covek osvojio Divac i Rada mogu o tome samo da mastaju I DA ISTINA JE NAJTROFEJNIJI JE KOSARKAS S OVIH PROSTORA pametnome dosta

mate

pre 5 godina

da, sesti igrac u najboljem timu svih vremena. pustimo nacionalnost kukoc je bolji od drazena petrovica, rade i divca. pa bio je mvp sp 1990 , mvp ep 1991, 3 puta mvp eurolegue...

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija