• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2019

08:01

(VIDEO) SRBINOV PLEJ-OF DEBI! Jokić tripl-dablom ušao u istoriju, ali "Ludi Srbin" trlja ruke!

Košarka

(VIDEO) SRBINOV PLEJ-OF DEBI! Jokić tripl-dablom ušao u istoriju, ali "Ludi Srbin" trlja ruke!

Podeli vest

Morali su mnogo bolje... Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od San Antonio Sparsa (101:96) u prvoj utakmici plej-ofa na svom terenu. Ovom timu nije pomogao ni odlični Jokić

Znao je trener Denvera Majk Meloun da će serija protiv "mamuza" biti sve samo ne laka. Već na startu tim Grega Popovića stigao je do brejka. Tokom celog susreta gosti su vodili i na kraju zasluženo slavili i tako obradovali "Ludog Srbina".

Nikola Jokić je još jednom bio sjajan! U svom prvom nastupu u plej-ofu stigao je do tripl-dabl učinka. Meč je završio sa 10 poena uz po 14 skokova i asistencija. Na terenu je bio 36 minuta.

Srbin je postao tek četvrti igrač u istoriji koji je u debitantskom meču u plej-ofu ostvario tripl-dabl. Pre njega to su uspeli Lebron Džejms, Medžik Džonson i Džoni Mekarti.

U samoj završnici Denver je mogao da preokreta. Na 13,3 sekunde do kraja meča imali su loptu na pola koša prednosti "mamuza".. Džamal Mari je požurio i već posle četiri sekunde je uputio šut i promašio, a Jokić je Oldridža poslao na liniju slobodnih bacanja i to je bio kraj.

(VIDEO) KAD OD RUKOVANJA NE BUDE NIŠTA! Brutalne NBA ispale, tu je i Jokić!

Demar Derozan je bio najefikasniji sa 18 poena uz 12 skokova, Vajt je zabeležio 16  a Brin Forbs i Oldridž po 15.

Pred Denverom je težak zadatak, "mamuze" su odradile sjajan posao u prvom meču i jasno je da će ovo biti opasna serija.

NBA PRVA RUNDA PLEJ-OFA

Filadelfija - Bruklin 102:111 (rezultat u seriji 0:1)

Toronto - Orlando 101:104 (0:1)

Golden Stejt – LA Klipers 121:104 (1:0)

Denver – San Antonio 96:101 (0:1)

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija