• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.04.2019

18:16

JA DAJEM, A ČOVIĆ UZIMA OD KOŠARKE! Bokan udario na predsednika Zvezde i objasnio razliku između njih dvojice!

Košarka

JA DAJEM, A ČOVIĆ UZIMA OD KOŠARKE! Bokan udario na predsednika Zvezde i objasnio razliku između njih dvojice!

Podeli vest

Predsednik KK Budućnost iz Podgorice Dragan Bokan odgovorio je na saopštenje Crvene zvezde rekavši da je atmosfera linča, uvreda i provokacija viđena protekle nedelje u Beogradu potekla iz kuhinje prvog čoveka crveno-belih Nebojše Čovića

Bokan je u saopštenju naveo da je Čović lično instruirao vređanje čelnika aktuelnog šampiona ABA lige u drugom meču finalne serije.

- Imajući u vidu da se od početka plej-ofa nisam oglašavao saopštenjima ni prozivkama bilo koje vrste, ovom prilikom ću iznieti stav o prethodnim dešavanjima u želji da izađem u susret brojnim zahtevima i pokažem poštovanje prema sportskoj javnosti koja to od nas očekuje. Čestitam Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi, bez obzira na nesportsku atmosferu koja je vladala na utakmici i šikaniranje kroz koje je naš klub prošao, a gde se postavilo pitanje da li je uopšte moguće igrati u takvim uslovima - navodi se u Bokanovom saopštenju.

ZVEZDA BRUTALNO ODGOVORILA REPEŠI! Sa Malog Kalemegdana poručili Hrvatu da se malo bolje informiše!

Bokan je potom žestoko udario na Čovića rekavši koja je suštinska razlika između njih dvojice.

To je izazvalo nevericu ne samo kod mene, nego i kod kompletne sportske javnosti i saglasni smo u jednom, a to je da je u toj situaciji najviše ponižen upravo on. Svojim ponašanjem je dokazao nedostatak kontrole nad svojim postupcima, nedostatak profesionalnog i ljudskog dostojanstva. Želim da razumem uzroke takvog ponašanja, dugo sam o njima razmišljao i tražio razloge koji ga mogu bar u nekoj meri opravdati. Došao sam do zaključka da između nas postoji velika i suštinska razlika. Ja dajem košarci, a on uzima od nje. Ja ulažem u naš klub, a u njegovom slučaju je sasvim drugačije - egzistencija njega i njegove porodice direktno zavisi od kluba i mi se ni na koji način ne možemo upoređivati. Zbog svojih ličnih interesa, Čović vrši intezivan uticaj na hiljade navijača Crvene zvezde, upravlja njima motivisan ličnim ciljevima - navodi Bokan.

OVO JE BIO LINČ, NISAM TO DOŽIVEO U SVOM ŽIVOTU! Trener Budućnosti grmeo nakon poraza od Zvezde, pominjao ŠIPTARE I USTAŠE!

On je rekao da se klub obratio ABA lige uz podsećanje da govor mržnje pod hitno mora biti sankcionisan.

- Imajući u vidu da smo prošle godine bili izloženi medijskoj hajci, prozivkama, neosnovanim optužbama raznim vidovima pritisaka iza kojih stoji Nebojša Čović obratili smo se ABA ligi, smatrajući da je u velikoj meri odgovorna kada su ova dešavanja u pitanju, time što prošlogodišnje ponašanje, iznošenje neistina i govor mržnje nisu adekvatno kažnjeni. To se ne smije tolerisati ni Nebojši Čoviću, ni Draganu Bokanu, niti bilo kome od predsednika klubova - stoji u saopštenju i pozvao navijače svog kluba da ne uzvrate gostima iz Beograda istom merom u trećem meču finalne serije, koji se u sredu igra u "Morači".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stefan

pre 5 godina

Kakav pacijent , dobro ste i prosli milogorci. Priznali ste kosovo, ugnjetavate svakog ko se deklarise u milogori kao Srbin( automatski gubi sva prava) , proterujete SPC , na svakom svetskom glasanju , siptarima dajete glas, sta ste radili prosle godine u milogori na utakmici maltretirali igrace KK CZ , prebijate nas kad dodjemo da letujemo kod vas , u Hrvatskoj je postalo bezbednije nego u milogori ( 5 puta vise napada se desava u milogori nego u HR), sto rece jedan drug engleski moramo da pricamo da nas ne bi neko pretukao!!!! ZIVELA SRBIJA I SRBI !!!!0

milan

pre 5 godina

bokane bolje ti lezi krpljenje auspuha, sikter

Avram

pre 5 godina

Pa gde bese prosle godine da kazes ko je instruirao onu vasu kuhinju,jer sad nisu vredele ni vase prljave pare

branko1

pre 5 godina

Još jedna razlika.On je čovek a ti si go*nar

goran

pre 5 godina

ne nego ćeš da ih dočekaš aplauzom. Smrdljivko jedan.

ss

pre 5 godina

Gospodine bOkane, svaka cas na tome sto dajete svom klubu i kosarci! Javnost bi volela d azna odakeel pare za kosarku, desetine super marketa Voli, salon automobila....distributivnog centa, logistickog centra, diskonta .....kupovina zemljista u Bukoviku , po planinama, moru....Od one jedne prodavnice sa kojom ste poceli??? O cemu vi pricate? Sto ne kazete ko stoji iza vas, kome ste se poklonili???

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija