• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2019

08:07

(VIDEO) MOGLO JE TO I MNOGO ZANIMLJIVIJE! Tri ekipe imaju meč loptu za polufinale plej-ofa, Portland se naoštrio za Jokića!

Košarka

(VIDEO) MOGLO JE TO I MNOGO ZANIMLJIVIJE! Tri ekipe imaju meč loptu za polufinale plej-ofa, Portland se naoštrio za Jokića!

Podeli vest

Košarkaši Portland Trejlblejzersa i Toronto Reptorsa nalaze se pred plasmanom u polufinale plej-ofa NBA lige nakon treće pobede nad Oklahoma sitijem, odnosno Orlando Medžikom. Isti sudbina snašla je i Golden Stejt Voriorse koji će pred svojom publikom imati priliku da eliminišu Los Anđeles Kliperse (113:105)

Ekipa Toronta bila je ubedljiva u Orlandu sa 107:85 i tako došla na pobedu do plasmana u narednu fazu plej-ofa. Gosti će očigledno morati da se zadovolje svega jednom pobedom u povratku među 16 najboljih ekipa.

BOSTON UZEO METLU! Kajri i drugovi počistili Indijanu!

Kavaj Lenard je za 35 minuta ubacio 34 poena i imao je šest skokova, a podsetimo da je prethodne sezone u dresu San Antomnija propustio plej-of utakmice.

Pratili su ga Pauvel i Siakam sa po 16 poena, dok je jedino još Ibaka sa 13 poena i osam skokova bio dvocifren. Aron Gordon je sa 25 poena bio najefikasniji u redovima Orlanda. Furnije je ubacio 19, dok je Vučević dodao 11. Zanimljivo, Orlando je imao čak 17 izgubljenih lopti koje su Torontu ''donele'' 21 poen.

Meč loptu pred svojim navijačima imaće i Portland koji je bez većih problema srušio Rasela Vestrburka i kompaniju (111:98). 

Mekolum je imao 27 poena, dok je Lilalad ubacio 24 poena i dodao osam asistencija. S tim da je Lilard čak 15 od svoja 24 poena dao u trećoj deonici posle koje je Portland otišao na dvocifrenu razliku.

(VIDEO) KADA SRBIN SLAVI SVE SE TRESE! Bobijeva URNEBESNA REAKCIJA nasmejala sve u Filadelfiji!

Igrači Oklahome su poprilično zaustavljeni u drugom delu, pogotovo Vestbruk koji je meč završio sa 14 postignutih peona. Pol Džord je bio najefikasniji sa 32 poena i 10 skokova. Šruder je ubacio 17, a Grant 11.

Nešto ranije Golden Stejt je takođe došao na pobedu do prolaza dalje nakon odličnog drugog poluvremena utakmice sa Klipersima (113:105).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija