• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Maksbet sport

22.04.2019

16:12

NJIH DVOJICA BI MOGLI DA SRUŠE BUDUĆNOST! Boža Maljković veruje u ovaj Zvezdin tandem!

Košarka

NJIH DVOJICA BI MOGLI DA SRUŠE BUDUĆNOST! Boža Maljković veruje u ovaj Zvezdin tandem!

Podeli vest

Nekadašnji trofejni košarkaški trener Božidar Maljković izjavio je da bi voleo da odlučujući meč finala ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti protekne bez incidenata

On je u intervjuu za Maksbet sport izjavio da bi izuzetno želeo da peti meč ostane upamćen kao najmirniji do sada.

- Pre svega želim da sve protekne bez incidentata. Ne želim da sutradan u novinama čitam o incidentima, hoću samo košarku i lepu igru. To mi je najbitnije, neka pobedi košarka - rekao je Maljković za ovaj portal.

BEZ IZJAVA ZA SRPSKE MEDIJE! Košarkaši Budućnosti odradili trening, ali nisu bili raspoloženi za razgovor!

Govoreći o predviđnjima za samu utakmicu, Maljković navodi da posebno veruje u dvojac Zvezdinih igrača - Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac, smatrajući da bi oni mogli da budu X faktor.

Zvezda ima tim. Odličan skup igrača, dobre strance, ali ja očekujem da šansu iskoriste mladi srpski igrači. Ovo je idealan trenutak za to. Ako moram da kažem neko ime, apostrofiraću Ognjena Dobrića, a tu je i Dejan Davidovac. Njih dvojica bi mogli da budu taj faktor koji će prelomiti u korist domaćina - poručio je Maljković.

LEPE VESTI ZA ONE KOJI NE BUDU U "PIONIRU"! Odlučujući meč ABA lige na dve televizije!

Aktuleni predsednik Olimpijskog komiteta Srbije naveo je i od koga iz redova Budućnosti preti najveća opasnost.

Svi ste videli individualne kvalitet Amerikanaca u timu iz Podgorice. Jednostavno, atletske sposobnosti Norisa Kola ne mogu da se ignorišu. Ubacio je 30 poena u prošloj utakmici, pokazao je kvalitet. On je pokretačka snaga uz još nekoliko iskusnih igrača - rekao je Maljković.

VREĐAJU NAM PORODICE, A ONDA SE PROVODE PO BEOGRADU! Čović uoči meča odluke poručio: Možda više nikada ne odem u Crnu Goru!

Meč između Zvezde i Budućnosti igra se u "Pioniru" od 19 sati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija