• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

23.04.2019

14:27

HAOS U NOVOM PAZARU! Nepoznati napadači napali košarkaškog trenera!

Košarka

HAOS U NOVOM PAZARU! Nepoznati napadači napali košarkaškog trenera!

Podeli vest

Više za sada nepoznatih napadača palicom su sinoć napali bivšeg trenera OKK Novi Pazar Aldina Muratovića u novopazarskom naselju Ćeramedžinica i naneli mu ozbiljne povrede

Kako javlja "indeksonline" Muratović je odmah primljen u službu hitne pomoći i lekari su ustanovili povrede koje nisu opasne po život, ali je pukim slučajem izbegao i mnogo teže posledice. 

U napadu je učestvovalo više lica koji su očito veoma dobro znali kretanje Muratovića.

Napadači su imali palice i počeli su da udaraju po njegovom vozilu, a kada je izašao iz vozila, udarli su ga po glavi i telu, zadavši mu tom prilikom teške povrede.

Muratović je bivši trener OKK Novi Pazar, a trenutno je zaposlen kao trener školskog kluba Halifa bin Zajed al Nahjan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija