• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2019

08:59

JOKIĆEV TRENER BESAN NA AMERIKANCE: Ljudi, da li znate koliko je Nikola sjajan? Mi znamo, vreme je da i svi ostali to shvate!

Košarka

JOKIĆEV TRENER BESAN NA AMERIKANCE: Ljudi, da li znate koliko je Nikola sjajan? Mi znamo, vreme je da i svi ostali to shvate!

Podeli vest

Trener Denvera Majkl Meloun bio je oduševljen partijom svog tima i Nikolom Jokićem u petom meču prve runde plej-ofa protiv San Antonija, pa je malo i ljut što ostatak Amerike ne vidi koliko je dobar srpski centar

Denver samo jedna pobeda deli da prvi put posle deset godina prođe u sledeću rundu doigravanja. Jokiću su bile potrebne tri četvrtine da odradi svoj deo posla, pa je poslednju gledao sa klupe.

Trener Majkl Malon imao je šta da poruči američkoj javnosti.

Čujete kako svi pričaju o nekim drugim igračima, s pravom. U NBA ima mnogo sjajnih igrača. To što Nikola Jokić radi u svom debitantskom plej-ofu u karijeri nije se često događalo u istoriji ove igre. Sada skoro tripl-dabl i one dve trojke na kraju treće četvrtine, koje su bile jako bitne. Nadam se da će ova javnost koja prati plej-of, ovi ljudi koji gledaju na nacionalnoj televiziji naše utakmice konačno da kažu: "Čoveče, ovaj klinac Nikola Jokić je stvaran". Mi znamo to. Vreme je da i svi ostali to shvate - poručio je Meloun.

(VIDEO) VELIKI GREG POPOVIČ DIŽE JOKIĆA U NEBESA! Nikola razbija Sparse i oduševljava iskusnog trenera!

(VIDEO/FOTO) GAZITE SRBI! JOKIĆ RAZMONTIRAO SPARSE i doveo Denver na pobedu od polufinala, Bobi izbacio Netse!

Posebno je oduševljen saradnjom koju na terenu imaju Jokić i mladi plejmejker Džamal Marej.

- Hemija koja postoji među nima je maltene romantična. Oni brinu jedan za drugog, oni vole jedan drugog. Igraju jedan za drugog. A kada je tako, mi smo najbolji što možemo da budemo - zaključio je Majkl Malon.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija