• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2019

09:13

(VIDEO) EKSPOLOZIJA U DVORANI! 50 poena i trojka Lilarda sa 11 metara za polufinale!

Košarka

(VIDEO) EKSPOLOZIJA U DVORANI! 50 poena i trojka Lilarda sa 11 metara za polufinale!

Podeli vest

Košarkaši Portlanda predvođeni maestralnim Demijanom Lilardom su zabeležili četvrtu pobedu u prvoj seriji plej-ofa Zapadne konferencije protiv Oklahome 118:115 i tako obezbedili nastavak takmičenja

Plejmejker ekipe iz Oregona Demijan Lilard, ubacio je 50 poena uključujući i neverovatnu trojku sa više od jedanaest metara, preko najboljeg defanzivca Tandera Pola Džordža, u poslednjoj sekundi meča.

Uz zvuk sirene, skoro sa pola terena, Lilard je bacio loptu koja je prošla kroz obruč za konačnih 118:115 i konačnih 4:1 u pobedama za Portland.

(VIDEO/FOTO) GAZITE SRBI! JOKIĆ RAZMONTIRAO SPARSE i doveo Denver na pobedu od polufinala, Bobi izbacio Netse!

 

Bio je to njegov 50. poen na meču, a stigao je da upiše još sedam skokova i šest asistencija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija