• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2019

10:34

BURA SE NE STIŠAVA! Direktor ABA: Dešavanja u Beogradu su nastavak onoga iz Podgorice, NA PARKETU NEMA MESTA ZA NAVIJAČE!

Košarka

BURA SE NE STIŠAVA! Direktor ABA: Dešavanja u Beogradu su nastavak onoga iz Podgorice, NA PARKETU NEMA MESTA ZA NAVIJAČE!

Podeli vest

Budućnost iz Podgorice nakon debakla u poslednjem petom meču finalne serije ABA lige od Crvene zvezde traži da se finalna serija poništi, a o minulim mečevima i dešavanjima govorio je direktor ABA lige Krešimir Novosel

- Ovo što se dogodilo u Beogradu samo je nastavak onoga što smo gledali u Podgorici. Tu je u pozadini mnogo više stvari koje su eskalirale na tribini. Obezbeđenje nije odradilo svoj posao, parket je sveto tlo na kom nema mesta za navijače, a obezbeđenje nije postupilo kako je trebalo. Nlih petorica, šestorica su bila na parketu, bacali su lopte i polivali vodom igrače Budućnosti - kazao je za Jutarnji list Novosel.

(VIDEO/FOTO) SILOVANJE, SILOVANJE... Varda brutalno dotukao Budućnost! Džile je za Repešu Murinjo!

Crnogorski mediji tvrde da su neki igrači udareni od strane navijača crveno-belih, a Novosel kaže da to nije video.

- Čuli smo za to, rekli su nam iz Budućnosti, ali nisam video, niti se na snimcima to može detektovati. Kad se Budućnost povukla u svlačionicu, dogovarali smo se predsednik Dodik, Čabarkapa i ja, zajedno sa sudijama i odlučeno je da se utakmica nastavi. Dogovor je bio da ako bude još jedan i najmanji incident da se utakmica prekine. Obe ekipe su čule to, sudije su procenile da su stvoreni uslovi da se igra, postupili smo po pravilima - poručio je dirketor ABA lige.

BUDUĆNOST SE OGLASILA POSLE PONIŽENJA: Za nas ABA liga više ne postoji!

CRNOGORSKI MEDIJI POSLE DEBAKLA BUDUĆNOSTI: Čelnici ABA naterali košarkaše da igraju u PAKLU, preživeli su linč...

 

 Novosel je prokomentarisao u aahtev Budućnosti da bude smenjen.

Video sam saopštenje, ne mislim da odluku donosim na osnovu pisanja jednog kluba. Međutim, moram da mislim na porodicu, a sad se sve češće pitam šta meni ovo sve treba. Ugovor mi ističe 30. juna i dobro ću razmisliti o svojoj budućnosti u ABA ligi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija