• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2019

15:06

NEVIĐENA BRUKA I SRAMOTA! Iz Budućnosti pokušali da preko Trinkijerija napakoste Zvezdi, reagovao i Mijailović!

Košarka

NEVIĐENA BRUKA I SRAMOTA! Iz Budućnosti pokušali da preko Trinkijerija napakoste Zvezdi, reagovao i Mijailović!

Podeli vest

Sportski direktor Budućnosti iz Podgorice Gavrilo Pajović pokušao je beskrupulozno da "namesti" priču kako trener Partizana Andrea Trinkijeri razmišlja o odlasku iz kluba zbog incidenata koji su se u ponedeljak dogodili u finalu ABA lige

Grupa Zvezdinih navijača je neposredno pred peti meč finalne serije uletela u teren i krenula ka igračima Budućnosti, koji su otišli u svlačionicu i zadržali se sat vremena.

Potom je Zvezda rutinski slavila i vratila ABA ligu na Mali Kalemegdan, sa čim Pajović očigledno ne može da se pomiri pa je gostujući u emisiji "Načisto" izjavio da će zbog "delija" i Trinkijeri napustiti Srbiju.

NIKO MI U LICE NIJE REKAO DA SAM U ZVEZDI ZBOG OCA! Čović otkrio kako se nosi sa bremenom predsednikovog sina!

Čuo sam da ima najava da Trinkijeri napušta Partizan zbog ovakvih stvari, to treba sprečiti. Kada ovakvu ABA ligu napuštaju ozbiljni treneri koji su sa ozbiljnim klubovima u ozbiljnim ligama osvajali trofeje, šta će se desiti onda ako ne bude ABA lige. Onda nema košarke - rekao je Pajović. 

ABA LIGA ŽESTOKO KAZNILA CRVENU ZVEZDU! U "Pioniru" će naredne sezone biti veliki MUK!

Ubrzo su stigli i demanti iz redova Partizana, a predsednik crno-belih Ostoja Mijailović je kratko poručio šta misli o Pajovićevoj tvrdnji.

Svako ima pravo da komentariše šta želi, važno je šta je istina - a šta ne. Andrea Trinkijeri ima ugovor sa Partizanom još dve godine - poručio je Mijailović za Hot Sport.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Insajder

pre 4 godine

Trinkijeri odlazi iz Partizana i to u Budućnost koja mu je ponudila ogromnu platu. Pajović nije hteo do kraja da bude iskren i kaže da je to istina. Na kraju Superlige, Budućnost "krade" trenera Partizanu, a pregovori traju već danima.

RINGISPIL

pre 4 godine

Treba sve vas iz bivse bratske crne gore legimisati i proveriti krstenicu. Sve sto nije rodjeno u Srbiji nikako dati drzavljanstvo nego dozivotno najuriti iz Srbije sa zabranom ulaska cak i u turisticke svrhe. Nije Milo SRPSKI proizvod nego volja onih koji su ga glasali i koji ga slede.

Jovan Cg

pre 4 godine

Treba izbaciti ove divljake iz ABA lige, pa nek se blizanci kolju između sebe u Pioniru. Znači, ABA liga bez timova iz Srbije, daleko im lijepa kuća. Vazda du neki problem pravili, i širili nacionalizam i mržnju đe god su otišli. Kuku tome koga Srbi hrane a Rusi brane...

RINGISPIL

pre 4 godine

Nahranila je vas Srbija mamicu vam mafijasku i nikada vise nece. Koga su crnogorska go...na nahranila taj je na robiji zavrsavao. Nema vise ni TITA ni bratske crne gore sve je to SRpska zemlja i vraticemo je matici. Jebo vas Drljevic sve u prkno.

Bane

pre 4 godine

Vidiš li da si kreten. Kao i svako crnogorsko djubre, marš u Albaniju.

Ronin

pre 4 godine

Pitanje je ko stoji iza "navijaca" .. Stefanovic se nije izjasnio. Zasto neko uporno dozvoljava da se prlja cast Srba i Srbije??? Gledajuci dogadjaje u proslosti, doticni koji su upali po necijem naredjenju .. nece dugo ziveti .. pobice ih nalogodavci kao i one sto su upali u Partizan ...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija