• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2019

08:05

(VIDEO) BRUTALNA FILA GAZI KA FINALU! "Životinja" Embid pocepao Kanađane!

Košarka

(VIDEO) BRUTALNA FILA GAZI KA FINALU! "Životinja" Embid pocepao Kanađane!

Podeli vest

Košarkaši Filadelfije savladali su Toronto Reptorse sa 116:95 u trećem meču polufinalne serije istočne konferencije NBA lige i tako došli na dve pobede do plasmana u narednu fazu

Ekipa našeg Bobana Marjanovića nije ni jednog trenutka dovodila u pitanje ime pobednika na ovom meču. Kontolisali su domaći utakmicu tokom čitavih 48 minuta igre i vrlo lako došli do trijumfa na svom parketu.

RAME UZ RAME SA NAJBOLJIM ASISTENTIMA NBA! Jokić je u još jednom parametru NEVEROVATAN!

Već tokom druge deonice dvocifrena prednost File konstantno je rasla, da bi se na odmor otišlo sa "plus 11". Kakav, takav odgovor Toronta stigao je u poslednjoj četvrtini, kada je prednost ponovo došla na jednocifren broj, ali je serija 21:2 u poslednjoj deonici značila kapitulaciju gostiju i sigurnu pobedu domaćeg tima.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džoel Embid sa 33 poena, uz 10 skokova i 5 blokada. Džimi Batler je upisao 22 poena, po 9 skokova i asistencija, Džej Džej Redik 15 poena, Tobajas Heris 13 poena i 8 skokova, a Ben Simons 10 poena i po 7 skokova i asistencija. Naš centar Boban Marjanović odigrao je nešto manje od tri minuta na parketu i upisao po jednu asistenciju i skok.

BOGDANOVIĆ MENJA KLUB! Posle sjajne sezone klubovi stali u red!

U redovima Reptorsa ponovo je najbolji bio Kavaj Lenard sa 33 poena. Paskal Sijakam je ubacio 22, a Deni Grin 13. Kajl Lauri je opet podbacio, te je duel završio sa 7 poena (2/14 iz igre), 5 skokova i isto toliko asistencija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija