• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2019

15:17

VELIKI PROBLEMI! Posle poraza od Banvita, Žoc baš zabrinuo navijače Fenera!

Košarka

VELIKI PROBLEMI! Posle poraza od Banvita, Žoc baš zabrinuo navijače Fenera!

Podeli vest

Košarkaši Fenerbahčea su u subotu neočekivano poraženi od Banvita u turskom prvenstvu (70:78), ali to je nije ono što najviše muči Željka Obradovića

Fener ima mnogo problema sa povredama i veliko je pitanje ko će moći da igra na završnom turniru Evrolige.

U teškoj smo situaciji što nije neobično. Lovernj sasvim sigurno neće biti spreman za Fajnal-for Evrolige, u sličnoj situaciji je i Datome, a pod velikim znakom pitanja su i Jan Veseli i Nikola Kalinić - otkrio je Obradović.

SRBINOVA LEKCIJA FAVORITIMA! Sale se bori za trofej, Virtus razbio Bamberg za finale LŠ!

Fenerbahče u polufinalu završnog turnira Evrolige, 17. maja igra protiv Efesa, a ako se ostvare Obradovićeve prognoze kada je u pitanju oporavak povređenih igrača, njegov tim sasvim sigurno neće biti favorit protiv gradskog rivala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija