• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2019

12:56

(VIDEO) UF OVO JE BEZOBRAZNO, NAVIJAČIMA NIJE BILO DOBRO! Vatrene Ruskinje ostavljaju bez daha!

Košarka

(VIDEO) UF OVO JE BEZOBRAZNO, NAVIJAČIMA NIJE BILO DOBRO! Vatrene Ruskinje ostavljaju bez daha!

Podeli vest

Navijačima nije bilo dobro! Utakmica košarkaške lige Rusije između Spartaka i Samare počela je vatrenim performansom čirlidersica

Vatrene igračice su izašle na parket i izvele svoju tačku, a kada je budete videli biće vam jasno zašto navijačima najverovatnije nije bilo do košarke

Navijači na tribinama su sa oduševljenjem pratili svaki njihov pokret koji izvode. Inače, bile su u kostimima boje kože, koji su samo upotpunili ceo doživljaj.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bubuleja

pre 4 godine

Da je snimak iz amerike, napisali bi "skandalozno". Iz Rusije može biti samo bezobrazno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija