• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2019

15:11

SALE DOVODI VELIKO POJAČANJE U VIRTUS? Đorđević zvao Tea, čeka se odluka našeg plejmejkera!

Košarka

SALE DOVODI VELIKO POJAČANJE U VIRTUS? Đorđević zvao Tea, čeka se odluka našeg plejmejkera!

Podeli vest

Selektor naše košarkaške reprezentacija Aleksandar Đorđević odlučio je da ozbiljno pojača svoju ekipu pred početak sledeće sezone. Virtus je kontaktirao Miloša Teodosića, nekadašnjeg igrača CSKA iz Moskve

Naime, ekipa iz Bolonje kontaktirala je našeg reprezentativca kako bi mu stavila do znanja da su zainteresovani da ga naredne sezone vide u Italiji, prenosi "Sportando".

DOK SRBIJA ČEKA VELIKU ODLUKU! Sale progovorio o Jokiću!

Još uvek nisu preduzeti ozbiljniji koraci, ali se očekuje nastavak razgovora tokom narednih meseci, najverovatnije pred početak Svetskog prvenstva u Kini.

Teodosić je slobodan igrač od kako se razišao sa dosadašnjim klubom Los Anđekes Klipersima. Povratak u Evropu je izvestan, ali još uvek nije poznato u čijem dresu će igrati naš košarkaš.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija