• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2019

00:14

(VIDEO) NAGETSI, NE MOŽE SE U FINALE SA JEDNIM IGRAČEM! Jokić nije mogao sam, Denver ispao iz plej-ofa!

Košarka

(VIDEO) NAGETSI, NE MOŽE SE U FINALE SA JEDNIM IGRAČEM! Jokić nije mogao sam, Denver ispao iz plej-ofa!

Podeli vest

Košakaši Denver Nagetsa poraženi su u sedmom meču polufinalne serije zapadne konferencije od Portland Trejlblejzersa sa 100:96 i tako ostali bez plasmana među četiri najbolje ekipe NBA lige

Denveru, ne ide se ovako u finale. Ekipa našeg Nikole Jokića nije uspela da se plasira u finale zapadne konferencije, čini se, sasvim zasluženo. Samo uz jednog raspoloženog igrača bilo je pitanje vremena kada će neko stati na put Nagetsima u ovogodišnjem plej-ofu.

(VIDEO) ZAŠTO JOKIĆ MORA DA PROĐE PORTLAND? Vreme je za Srbinovu brutalnu osvetu!

Ekipa Majka Melouna nije uspela da naplati sjajnu igri tokom prvog poluvremena kada su domaći imali 17 poena prednosti tokom druge deonice, već su olako dozvolili gostima iz Portlanda da se vrate u meč i upišu četvrtu pobedu u ovoj seriji i to u krcatom "Pepsi centru".

 

 

Daleko od toga da su gosti briljirali, čak naprotiv jedini raspoložen bio je Si Džej Mekolum koji je vodio ekipu kada je bilo najpotrebnije. Izostao je pravi doprinos Demijena Lilarda, ali Denver nije imao odgovor na to jer je i kod njih samo naš Jokić bio na visini zadatka.

 

 

U jednom momentu se činilo da će ovo biti lako pobeda domaći, ali kao da su u drugom poluvemenu zamenili uloge, s tim da se Portland u svojoj mnogo bolje snašao te rešio meč u svoju korist. Prišli su domaći na "minus jedan" tokom poslednjem minuta igre, ali je neumolivi Mekolum odlično rešio napad svoje ekipe i zakazao veliko slavlje.

SVE IH JE ZALUDEO! Nekada je najviše kritikovao Jokića, sada je Srbina stavio ISPRED SVIH!

U pobedničkom sastavu najbolji su bili pomenuti Mekolum sa 37 poena, odnosno Evan Tarner sa 14, dok je kod Denvera Jokić ubacio 29 uz 13 skokova, a pratio ga je Džamal Mari sa 17 poena.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija