• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2019

18:46

JOKIĆ PROGOVORIO O IGRANJU ZA SRBIJU! Jedna stvar će bitno uticati na njegovu odluku!

Košarka

JOKIĆ PROGOVORIO O IGRANJU ZA SRBIJU! Jedna stvar će bitno uticati na njegovu odluku!

Podeli vest

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić završio je sezonu u dresu Denver Nagetsa eliminacijom od Portlanda u polufinalu Zapada, pa mu je sada prioritet odluka o učešću na Mundobasketu u Kini

Mnogo se polemiše o Jokićevom igranju za Srbiju na Svetskom prvenstvu, a nakon eliminacije i iscrpne serije protiv Portlanda Jokić je rekao da još ne zna da li će biti u sastavu Srbije.

Kako prenos novinar Harison Vind, koji je dobro upućen u dešavanja među igračima Nagetsa, Jokić se još nije odlučio da li će igrati za Srbiju.

JOKIĆ I BOBI SU ISPALI ISTOG DANA, ZNAČI DA SMO TIM! Bogdanović prokomentarisao šanse da NBA dvojac igra za Srbiju na Mundobasketu!

 

 

Vind je preneo Jokićeve rečima u kojima Srbin navodi da će u predstojećem periodu pričati sa porodicom, priljateljima i trenerom i doneti odluku, ali je i priznao da će iscrpljujuća plej-of serija u mnogome uticati na njegov izbor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
strelac

pre 4 godine

Što ga molite? nemora da igra. Da je normalan igrao bi ovako čovek se stidi svog porekla i svoje države,svog naroda. Jajara

Penzioner

pre 4 godine

DOSTA VISE SA OVIM "PACENIKOM" !!! Zasto toliko paznje pridajete gastarbajteru, koji igra kosarku za DOLARE ??????

Zivan

pre 4 godine

I ne mora da igra i to mi ga uz Kalemegdan. Mali je umisljeni smrdljivko a mislim i da je jedan od onih autonomasa i samim tim nije mu drago da igra za SRBIJU. Nema price igra odlicno ali nije nezamenljiv.

Milorad Culibrk

pre 4 godine

Ti si decko kosarku naucio da igras na Marsu pa ti predlazem da se opredelis za reprezentativni dres Marsa. Za to vreme ce pravi momci predvodjeni Teodosicem govoriti da im je najveca cast u sportskoj karijeri da obuku dres Srbije.

Perica

pre 4 godine

Samo ti dečko igraj igraj i zgrći pare a za Srbiju ima vremena kada budeš za starački dom valjda ćeš da se setiš da imaš državu , samo što te tada niko neće hteti. Toliko o ljubavi i patriotizmu prema domovini.

mica

pre 4 godine

Ne treba ga moliti. Nasa reprezentacija ne zavisi od njega. Ima dosta centara i nikada ga vise ni upitlti hoce li igrati za nju. Cao.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija