• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2019

11:39

NIKOLA, TI ĆEŠ NAJVIŠE IZGUBITI AKO NE BUDEŠ IGRAO! Bivši igrač "večitih" poručio: Igraće 12 igrača koji to žele srcem!

Košarka

NIKOLA, TI ĆEŠ NAJVIŠE IZGUBITI AKO NE BUDEŠ IGRAO! Bivši igrač "večitih" poručio: Igraće 12 igrača koji to žele srcem!

Podeli vest

Negativni komentari preplavili su društvene mreže posle izjave asa Denvera Nikole Jokića da još nije odlučio da li će igrati za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kini

Navijači čak i brutalno vređaju centra Denvera, iako nije definitivno odbio da igra za reprezentaciju. Tako je bivši košarkaš Partizana i Crvene zvezde Milan Dozet jednu raspravu na Tviteru prekinuo porukom:

- Razlog nije bitan. Hoćeš, nećeš, kraj priče. Sve najbolje mu želim. Ako ne bude igrao, najviše će izgubiti on - napisao je Dozet.

Na konstataciju tviteraša da duguje Srbiji i da je vreme da joj vrati, Dozet je napsisao.

- Treninzi deci nisu besplatni. Roditelji ih plaćaju. Nema on šta da vraća Srbiji. Vrhunac karijere svakog sportiste treba da je dres sa grbom. Gde je i ko tu omanuo je druga priča. Imamo dobre igrače koji žele da igraju. Kraj priče!

 

NAVIJAČI BESNI NA JOKIĆA, JAVIO SE NJEGOV OTAC! Evo kakve su šanse da Nikola zaigra u Kini!

JOKIĆ JE ZAVRŠIO SA SRBIJOM ZAUVEK AKO NE BUDE IGRAO! Kapičić bez milosti: Ja ga više nikad ne bih zvao!

Dozet je potom poručio:

- Za Srbiju će igrati 12 najboljih momaka koje imamo. 12 koji to žele svim srcem, zdravi su, u formi su i koje selektor izabere. Oni zaslužuju maksimalnu podršku. Ne vidim razlog za raspravu oko bilo čega drugog.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija