• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.05.2019

13:05

ŽOC UVEK NAĐE PUT DO POBEDE! As Fenera otkrio šta im je Željko rekao pred F4

Košarka

ŽOC UVEK NAĐE PUT DO POBEDE! As Fenera otkrio šta im je Željko rekao pred F4

Podeli vest

Košarkaš Fenerbahčea Kostas Slukas kaže da je trener Željko Obraović preneo saigračima i njemu da povrede ne mogu da budu izgovor i da je cilj osvajanje trofeja Evrolige na Fajnal-foru u Vitoriji

Fenerbahče u Baskiji neće moći da računa na Luiđija Datomea i Žofrija Lovernja, dok određene probleme sa povredama imaju Jan Veseli i Nikola Kalinić.

- Ne želimo izgovore, taj mentalitet nam je preneo trener. Povrede su sastavni deo košarke, moramo da nastavimo dalje i srećni smo što smo na F4. Očekivanja su velika, imamo dobar tim, opasan i talentovan - rekao je Slukas za Eurohups.

Grčki plej ističe da je najvažnije da tim iz Istanbula sledi istrukcije trenera Obradovića.

- Željko uvek nađe put do pobede. To je jako važno, a potrebna nam je još i sreća. Volim da sarađujem sa njim, iako je nekad veoma agresivan. Ipak, uvek je iskren i pravedan. Zadovoljan sam što mi je trener takav stručnjak.

(VIDEO) OBRADOVIĆ U IGRI PRESTOLA! Spektakularna najava fajnl-fora Evrolige!

Slukas smatra da nije izenađenje što je Efes, rival Fenerbahčea u polufinalu F4, stigao do same završnice i izdvojio Vasilija Micića.

- Efes je igrao sjajno cele sezone. Imaju dosta talentovanih igrača, biće teško. U tim sezone svrstio bih Micića, zajedno sa Higinsom, Klajburnom, Poarijeom i Veselim -  zaključio je trostruki šampion Evrope, dva puta sa Olimpijakosom i jedno sa Fenerbahčeom.

Polufinala Evrolige Fenerbahče - Efes i CSKA - Real igraju se u petak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija