• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.05.2019

15:31

KAPITEN POTPUNO ISKRENO! Teu se sviđa plavo, nada se najjačem sastavu u Kini, spreman je i za razgovore!

Košarka

KAPITEN POTPUNO ISKRENO! Teu se sviđa plavo, nada se najjačem sastavu u Kini, spreman je i za razgovore!

Podeli vest

Kapiten košarkaša Srbije Milioš Teodosić rekao je da je prerano govoriti o plasmanu i medaljama na Svetskom prvenstvu, ali da se nada da će ekipa u Kinu otputovati u najjačem sastavu

Srpski organizator igre, koji je od februara bez kluba nakon što je sporazumno raskinuo ugovor sa NBA ligašem Los Anđeles Klipersima, govorio je i kako provodi slobodno vreme.

- Treniram i završavm privatne obaveze koje imam. Bilo je neobično, nisam na to navikao. To je novo iskustvo, za koje se nadam da se neće ponoviti. Šta je, tu je. Privikao sam se na to da imam mnogo slobodnog vremena i sad je vreme da počnem da radim. Preskočio sam leto 2017. zbog povrede i jako mi je krivo zbog toga. Nedostajalo mi je i malo sam se više uželeo utakmica - rekao je Teodosić.

Košarkasi Srbije brane srebro osvojeno u Španiji 2014, a Teodosić je istakao i šta je prvi cilj na Svetskom prventsvu u Kini, koje se održava od 31. avgusta do 15. septembra.

- Pre svega da budemo svi zdravi i da dođemo što spremniji na okupljanje. Što se tiče medalje ili plasmana na SP, mislim da je o tome prerano govoriti. Ako budemo igrali na način na koji znamo, ako se budemo borili, mislim da rezultat neće izostati - rekao je on i dodao da se nada će Srbija biti u najjačem sastavu.

PROBLEMI DUGI DVE DECENIJE! Srbiju su odbijali i veći od Jokića!


- Mislim da to vrlo moguće, samo se nadam da će povrede da nas zaobiđu ove godine i da nam one neće praviti problem.

Teodosić je istakao i da ne želi javno da pozove igrače da se pridruže reprezentaciji.

- Ne bih to radio javno, jer je to odnos između nas igrača samih i ako bude trebalo da se priča sa nekim, naravno da ćemo pričati. Međusobno ćemo se dogovarati, ali u svakom slučaju neću to raditi javno.

ONI SE NE ŠALE! Saletov klub daje Teu OZBILJNU LOVU!


Reprezentacija Srbije prvi put posle 2013. godine igraće u plavim dresovima.

- U prvom trenutku kada je promenjena u crvenu, bilo mi je čudno. Sada smo se možda malo navikli, ali meni lično je plava boja draža - istakao je Teodosić.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija