• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2019

23:20

EVROPA ĆE DOBITI NOVOG PRVAKA! Real ispustio finale, De Kolo vodio CSKA do preokreta i zakazao duel sa Efesom!

Košarka

EVROPA ĆE DOBITI NOVOG PRVAKA! Real ispustio finale, De Kolo vodio CSKA do preokreta i zakazao duel sa Efesom!

Podeli vest

Košarkaši moskovskog CSKA plasirali su se u finale Evrolige pošto su u dramatičnoj polufinalnoj utakmici slavili nakon preokreta protiv Real Madrida 95:90

Neshvatljivo su košarkaši Reala ispustili prednost u utakmici koju su držali skoro tri četvrtine, pa su na kraju od izvesnog drugog uzastopnog finala došli u poziciju da se bore za treće mesto.

Real je uspostavio kontrolu već na startu meča, izabranici Pabla Lasa u jednom trenutku tokom treće deonice vodili i sa prilično osetnih plus 14, ali su neverovatnim padom u igri u odlučujućim minutima meča ostali bez finala.

Ključni trenutak utakmice dogodio se na minut i po do kraja meča kada je Nando De Kolo ubacio trojku za vođstvo od 87:85 posle kojeg CSKA do kraja meča nije ispuštao prednost.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su upravo De Kolo i Serhio Rodrigez sa po 23 poena, dok je Vil Klajburn sa 18 poena uz 3/4 za tri takođe bio učinkovit.

U poraženom timu, koji će morati da prepusti titulu evropskog prvaka "armejcima" ili Andadolu Efesu, Fabijan Kozer je bio ispred svih sa 18 poena.

CSKA se tako posle tri godine i osvajanja Evrolige vratio u finale gde će u nedelju igrati protiv Efesa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija