• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2019

17:10

OLIMPIJAKOS U DRUGOJ LIGI! Grci odbili da igraju plej-of i ispali u niži rang!

Košarka

OLIMPIJAKOS U DRUGOJ LIGI! Grci odbili da igraju plej-of i ispali u niži rang!

Podeli vest

Košarkaši Olimpijakosa ispali su u drugu ligu grčkog takmičenja nakon što su odbili da izađu na teren protiv Panatinaikosa u ponedeljak, za kada je planiran duel ova dva slavna tima

Pirejci neće igrati protiv Panatinaikosa u ponedeljak, a to je ekipi saopštio vlasnik Jorgos Angelopulos. To u isto vreme znači da će Olimpijakos biti izbačen u drugu ligu Grčke, a u isto vreme su mu otvorena vrata u ABA ligi.

ŠOK U GRČKOJ! Panatinaikos istupio iz lige!

Bord grčke lige je danas ujutru imao sastanak i odbio još jednom sve zahteve Olimpijakosa. Pirejci su ostali pri odluci da ne igraju mečeve pošto su sudije Tasos Manos i Panajoris Anastopulos delegirani da sude prvi meč plej-ofa protiv Panatinaikosa. Ne samo što je Anastopulos među delegiranima, već nisu strane sudije.

Podsetimo, Olimpijakos čeka odluku ABA lige o nastupanju grčkog kluba u narednoj sezoni takmičenja na Jadranu, a sve će biti jasnije 24. maja za kada je zakazana sednica u Banjaluci.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija