• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2019

18:03

(FOTO) DENVER NAPADA TITULU! Jedna vest iz Amerika bacila je Jokića U TRANS!

Košarka

(FOTO) DENVER NAPADA TITULU! Jedna vest iz Amerika bacila je Jokića U TRANS!

Podeli vest

Denver Nagetsi su ove sezone pokazali da imaju dobar tim koji uz nekoliko pojačanja može da napadne sam vrh NBA lige. Predsednik Tim Koneli doneo je odluku da ostane i napadne titulu

Nikola Jokić može da odahne... Čovek koji ga je i doveo u NBA ligu neće napustiti Nagetse. On je odbio duplu jači ugovor od Vašingtona i spreman je za velike stvari sa Denverom.

Koneli je 2013. godine imenovan za potpredsednika košarkaških operacija i generalnog menadžera Denvera, a od 2017. obavlja funkciju predsednika.

 

 

Prethodno je dobio dozvolu vlasnika Nagetsa da razgovara sa Vašingtonom. Njegova plata u Nagetsima iznosi oko dva miliona dolara, a prema NBA insajderima, Vašington je bio spreman da mu ponudi blizu četiri miliona.

BITI U REPREZENTACIJI JE VRH VRHOVA, NOVAC JE MNOGO TOGA PROMENIO! Proslavljeni košarkaš objasnio razloge zbog kojih Jokić (ne) igra za Srbiju!

Neke stvari su ipak mnogo važnije od novca...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera Bandera

pre 4 godine

Verujem da su oduševljeni i Nikolini konj jer on eto reče da ga trenutno zanimaju samo konji, a u reprezentaciji srbije konja nema!!!

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija