• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2019

08:06

(VIDEO) TAJ LUDI NBA! Toronto ukrotio "jelene", trener dobio masažu od poznatog repera i velikog malera!

Košarka

(VIDEO) TAJ LUDI NBA! Toronto ukrotio "jelene", trener dobio masažu od poznatog repera i velikog malera!

Podeli vest

Kao da se nije ni igralo... Toronto je uspeo da uzvrati udarac i sačuva domaći teren. Reptorsi su bili bolji od Milvokija 120:102 i tako stigli do 2:2 u seriji polufinala NBA plej-ofa

Gost je bio bolji na startu, ali je brzo Toronto uspeo da dođe do svoje igre i nametne tempo. Uspeli su da odbiju svaki napad rivala i na kraju zasluženo slave.

U redovima Toronta najefikasniji bio je Kajl Lauri sa 25 poena, a njega je sa klupe pratio Norman Pauel sa 18 poena. Kavaj Lenard je imao 17 poena.

Kod Baksa najbolji bio je Kris Midlton sa 30 poena, dok je Janis upisao 25 poena.

Ovaj meč obeležio je reper Drejk. On očigledno može da radi šta hoće. Prvo je izmasirao trenera domaćih Nika Nursa:

A i tokom samog meča divljao je na terenu:

Drejk je inače poznat kao veliki maler, svaki fudbaler koji se slikao sa njim izgubio je naredni meč, a izgleda da "kletva" još uvek nije počela da važi za košarkaše.

Borba za finale biće velika... Oba tima su pokazala da  mogu mnogo i da su spremni da igraju do poslednjeg atoma snage.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija