• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2019

18:59

BAŠ GA "HOĆE" PARE, JOKIĆ DOBIJA MILIONE! Srbin će dobro naplatiti izbor u najbolju petorku NBA!

Košarka

BAŠ GA "HOĆE" PARE, JOKIĆ DOBIJA MILIONE! Srbin će dobro naplatiti izbor u najbolju petorku NBA!

Podeli vest

As Denvera Nikola Jokić izabran je u idealnu petorku NBA lige i dobio najveće individualno priznanje u dosadašnjoj karijeri

Srpski centar, koji je dan kasnije, u petak, potvrdio da će igrati za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kini, dobro će profitirati od izbora u prvu petorku.

On je prošlog leta potpisao maksimalni ugovor sa Denverom na pet godina vredan ukupno 147,7 miliona dolara bez bonusa. Po sezonama će zarađivati 25,4, 27,4, 29,4, 31,3 i 33,3 miliona dolara zaključno sa 2023. godinom. Već u prvoj sezoni srpski centar aktivirao je neke klauzule u ugovoru koje se odnose na bonuse. Tako je dobio dodatnih 431.035 dolara za ulazak ekipe u plej-of, a istu sumu je zaradio i što su prošli prvu rundu. 

OVO SMO SVI DUGO ČEKALI! Jokić potvrdio da će igrati za Srbiju: Dajem sve za medalju u Kini!

(VIDEO) TO SRBINE! DOMINACIJA! Nikola Jokić u najboljoj petorci NBA lige!

Ali, izbor u najbolju petorku NBA lige doneo je našem asu dodatnu zaradu. Kako pišu američki mediji dobiće dodatni bonus. Jokićev ugovor sadrži klauzulu o četiri miliona dolara bonusa na ime "neobjavljevnih podsticaja". To se najverovatnije odnosi na individualna priznanja koja dobije sprski centar, kao što je izbor u najbolju petorku sezone.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija