• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2019

08:13

SUROVI SMO PREMA JOKIĆU I ĐOKOVIĆU! Maljković ljut na navijače: Bolje sportiste nećemo imati, a čim ne valja udaramo i po familiji!

Košarka

SUROVI SMO PREMA JOKIĆU I ĐOKOVIĆU! Maljković ljut na navijače: Bolje sportiste nećemo imati, a čim ne valja udaramo i po familiji!

Podeli vest

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković istakao je da navijači u Srbiji bili previše strogi prema Jokiću.

Jokić je u četvrtak izabran u najbolju petorku NBA lige, a već u petak je potvrđeno da će biti jedan od "orlova" u Kini.

- Ja sam dobio tu vest od ozbiljnih ljudi, definitivno je da će Nikola da igra. Taj slučaj bih povezao sa Novakom Đokovićem. Mi smo u Srbiji surovi prema našim vrhunskim zvezdama. Novak kada je bio bolestan i povređen mi smo ga kritikovali po društvenim mrežama, ovamo i onamo. A boljeg sportistu nećemo imati barem u narednih sto godina. Nikola Jokić isto. Izabran je u petorku NBA lige. Znači najbolji centar od svih tamo koji su igrali za milionske, milionske ugovore - rekao je Maljković.

Navijalči nemaju milsoti prema igračima ako preskoče jedan ili dva ciklusa kvalifikacija ili jednostavno prestanu da beleže vrhunske rezultate.

- Isto tako smo bili skloni da kritikujemo i njegovu familiju. On je uzoran momak i pametan dečko. Nikad nisam radio s njim, ali ga poznajem. Čestitao sam mu što drži katedru srpske košarke u Americi. Sad je bogami i disertaciju uradio. Mi moramo da menjamo naš stav - dodao je predsednik OKS.

MIŠKO PODIGAO SVE NA NOGE! Čestitao Jokiću veliki uspeh i tako najavio da će igrati za Srbiju?

OVO SMO SVI DUGO ČEKALI! Jokić potvrdio da će igrati za Srbiju: Dajem sve za medalju u Kini!

On navodi i da je pošteno reći kako su sve velike reprezentacije imale poneke važne igrače koji su preskakali velike turnire.

- Hajde da budemo pošteni. Recite mi jednog velikog srpskog igrača, jednog velikog francuskog, španskog, italijanskog koji nije imao pauzu. Svi su. Nemojmo tako. Umesto da ih mazimo i pazimo, mi ih kritikujemo bez ikakve potrebe - zaključio je Božidar Maljković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kova

pre 4 godine

Maljkovicu, bio si pozvan za Reprezentaciju kada je najteze bilo i nisi se odazvao. "Ne laje kuca radi sela, nego radi sebe" I sta fali sto ih pritiscemo?? NAJJACI VODE NAJTEZE BITKE! I ne sekiraj se ti, imaju oni ledja da ponesu i borbu na terenima i nas. ps Nije ni red rastezati oces/neces reprezentaciji, kada si sve ispotpisivao po klubovima i nemas karijernih opasnosti

Kolja

pre 4 godine

Jokic je najpametniji igrac koga sam gledao u poslednjih 40 godina.Zato ce ove godine svi treneri u NBA da smisljaju nacin kako da se od njega brane.Zar to nije dovoljan dokaz o njegovoj igrackoj velicini?A Srbija sa njim je masina za unistavanje.Videcete na SP.Srecno majstori.

Nesa

pre 4 godine

Nadam se da znas o cemu pricas, sem sto dolivas ulje na vatru. Sem zlih jezika, koje treba zanemariti i oni po pravilu nisu MI, da bi navijaci bili verni sportisti, on mora biti veran njima. Bez femkanja, bez glumatanja, veran do bola. E tada su navijaci verni. Gini za nas jer mi bi smo ginuli za reprezentaciju.

Cinik

pre 4 godine

Najboljem Hrvatskom košarkaškom treneru svih vremena bi bilo mnogo bolje da ćuti, neće ispasti pametniji ali će svima biti prijatnije!

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija