• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2019

08:25

NJENA SESTRA TVRDI DA JE OTAC FIZIČKI ZLOSTAVLJAO! Oglasila se Milica Dabović: Hoće da je svi žale, a na brata ne misli!

Košarka

NJENA SESTRA TVRDI DA JE OTAC FIZIČKI ZLOSTAVLJAO! Oglasila se Milica Dabović: Hoće da je svi žale, a na brata ne misli!

Podeli vest

Jelica Dabović, sestra poznatih igračica Ane i Milice, govorila je o svom teškom životu i kako ih je otac Milan tukao. Milica je rešila da reaguje na njenu priču

- Iz detinjstva se sećam batina samo. To je moja tragedija. Otac me je vodio na kupanje uvek na jedno mesto gde je bilo dosta kamenja. Učio me je da plivam. Tada sam se raskrvarila, majka je kući primetila i vrisnula, a ja sam počela da plačem. Onda je otac uzeo plastični češalj i počeo da me tuče do krvi - rekla je Jelica u emisiji "Život priča".

Jelica je napisala i knjigu, a pored toga što je sve u trećem licu, jasno je se odnosi na nju i njeno detinjstvo.

- Iz čista mira je počeo da je udara tako jako da joj je maleno telo letelo sa kraja na kraj čamca. Mozak joj se paralisao. Prvim šamarom ju je bacio na kutiju kojom je bio pokriven motor. Kada je pala, podigao ju je ponovo za kosu i udario otvorenim dlanom jače nego prvi put. Od udarca joj puče usnica i puče nos, a glavica iskliznu iz njegove ruke, zbog čega ona posrnu udarajući slepoočnicom u metalnu šipku - deo je iz knjige.

(VIDEO) NA IVICI TUČE! Rival napao Kalinića dok je slavio sa navijačima, a onda se pojavio Žoc!

Na sve to oglasila se i naša proslavljena košarkašica Milica Dabović.

-   Ne osuđujem, ja razumem. Svako od nas teži ka tome da bude iskren i slobodan. Kada smo iskreni i slobodni tada smo nepobedivi, osposobljeni da volimo i budemo ono što uistinu jesmo. U suprotnom osoba se oseća kao da je zarobljena. Potreba da se oslobodi se izražava na različite načine, jedan od njih je da modeluje sopstvenu istinu, izbegne vlastitu odgovornost. Deca su sa šesnaest godina već odgovorna. Mnoge devojke sa šesnaest postaju majke i počinju da odgajaju decu, sa dvadeset već prave kuće i stvaraju porodice. Jasno je da uvek možemo, da ima načina da sebe zaštitimo i negujemo - napisala je Milica na Instagramu.

Nastavila je u istom ritmu.

- Zahvalna sam Bogu na tome što imam Stefana i potrudiću se da moj sin bude ponosan na mene i moju porodicu, da razume i bude ostvaren. Ljudske slabosti su produkt nekada ljudskog zla, nekada neznanja. Do čega je, neka je. Biti fer najveća je pobeda svakog zla! Vreme je najbolji putokaz, ako je vodilja kroz život dobra namera! Moja porodica, moje sve! Volim - zaključila je bivša reprezentativka Srbije.

 

 

Ipak, na jedan komentar je morala da odgovori na društvenim mrežama. Pokušala je da odbrani brata Milana koji je osuđen na šest godina zatvora zbog prenosa droge. 

- Njemu je namešteno... On je divno biće, koje nema veza sa tim, a onda (Jelica) ta koja nije poželela da ga vidi u zatvoru, o tome ne priča zato što želi da je ljudi sažaljevaju. Uspela je! Bravo za nju - zaključila je Milica.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija