• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

04.06.2019

17:55

KLS BEZ MILOSTI PREMA ZVEZDI I PARTIZANU! Superliga kaznila "večite", Trinkijeri i Tomić udareni po džepu

Košarka

KLS BEZ MILOSTI PREMA ZVEZDI I PARTIZANU! Superliga kaznila "večite", Trinkijeri i Tomić udareni po džepu

Podeli vest

Košarkaška liga Srbije novčano je kaznila Partizan i Crvenu zvezdu zbog nesportskog ponašanja ekipa i navijača u utakmicama polufinala plej-ofa Superlige Srbije

Partizan je kažnjen ukupno sa 36.000 dinara. Klub je kažnjen sa 24.000 dinara pošto je u gledalištu zapaljena baklja, tokom utakmice sa FMP-om u ponedeljak, dok je trener Andrija Trinkijeri kažnjen sa 12.000 zbog dosuđene druge tehničke greške.

Crvena zvezda je kažnjena sa ukupno 30.000 dinara. Njen trener Milan Tomić sa 12.000 dinara zbog dosuđene druge tehničke greške u nedelju tokom utakmice protiv Mega Bemaksa.

NIJE MU DO RADOVANJA! Trinkijeri zabrinut zbog Zagorca, ali naglašava šta je crno-belima donela pobeda protiv FMP-a

Klupa Crvene zvezde kažnjena je sa 6.000 dinara zbog tehničke greške, a istom kaznom od po 6.000 dinara kažnjeni su i igrači Branko Lazić i Mohamed Faje, takodje zbog dosudjenih tehničkih.


Posle prvih polufinalnih utakmica plej-ofa, Partizan i Crvena zvezda vode protiv FMP-a, odnosno Mege.

Košarkaška liga Srbije podsetila je sudije da su u obavezi da u svim slučajevima nepristojnog i nekulturnog ponašanja gledalaca i vređanja protivnika ili članova porodice, "odmah energično reaguju" i po potrebi odstrane iz hale pojedinca, grupu ili veći broj gledalaca koji negativno utiču na integritet i tok utakmice.

(FOTO) ZAGORAC NEZGODNO PROKLIZAO! Povreda košarkaša Partizana, evo koliko je ozbiljno

Takođe, klubovi su u obavezi da preduzmu sve neophodne mere kako bi sprečili da dođe do nekulturnog i nepristojnog ponašanja, a u slučajevima kada je to neophodno, obezbede potrebne uslove da odluke sudija o odstranjivanju gledalaca iz hale mogu efikasno da se sprovedu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 4 godine

Ajde što kažnjavaju Partizan,to je u redu i normalnio,ali da Alen Delon kažnjava Zvezdu to je drsko i nezahvalno,pa čak i bezobrazno ili ti nije drugarski.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija