• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2019

08:04

(VIDEO) NBA FINALE KAO FILM IZ HOLIVUDA! Lauri bacio ciglu za pobedu, šampion preživeo ali ostao u suzama!

Košarka

(VIDEO) NBA FINALE KAO FILM IZ HOLIVUDA! Lauri bacio ciglu za pobedu, šampion preživeo ali ostao u suzama!

Podeli vest

Kakva drama u NBA finalu... Toronto nije uspeo da overi šampionsku titulu. Reptorsi su u petom meču izgubili od Golden Stejta 106:105

Bio je to meč za pamćenje jer po njemu može da se snimi film... Toronto je uz prednost od 3:1 u seriji bio tako blizu da stigne do prstena. Ipak, "ratnici" nisu tim koji se tako lako predaje. Imali su tokom celog meča prednost, kada je bilo teško pogađali su iz svih pozicija i na kraju uspeli da produže seriju.

JAKI SU KAO ZEMLJA! Ameri objavili širi spisak za SP: Da se SMRZNEŠ!

Šta je bilo toliko zanimljivo na ovom meč? Kevin Durant se vratio posle povrede lista, pokušao je da igra i napravio sebi veliki problem. Doživeo je jednu od najgorih povreda u sportu, pukla mu je Ahilova tetiva i veliko pitanje je koliko ga pauze očekuje.

To je naterelao igrače Golden Stejta da zaplaču, dok se obraćao novinarima čelnik Voriorsa Bob Majers jecao je u suzama:

 

 

To nije sve, Kajl Lauri je imao šut za pobedu, a bacio je ciglu:

 

 

Voriorse je predvodio Stef Kari sa 31 poenom, na drugoj strani, Kavai Lenard je ubacio 26 poena uz 12 skokova, šest asistencija i po dve ukradene lopte i blokade. Kajl Lauri stao je na 18 poena.

Serija se vraća u Oukland. Šesti meč na programu je u noći između četvrtka i petka i počinje u 3 sata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija