• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

11.06.2019

09:04

ŽELI DA BUDE SPREMAN ZA REPREZENTACIJU! Nedović otkrio zbog čega se mučio sa povredama!

Košarka

ŽELI DA BUDE SPREMAN ZA REPREZENTACIJU! Nedović otkrio zbog čega se mučio sa povredama!

Podeli vest

Nemanja Nedović je ove godine imao mnogo problema sa povredama. Često je bio van terena, a sjajni bek se nada da će biti spreman za pripreme reprezentacije Srbije

- Četvrti dan je od kako sam u Beogradu. Fokusiran sam na terapije i na oporavak, negde 10 do 15 dana pred okupljanje ću početi da radim nešto, a ovo vreme ću iskoristiti da se maksimalno odmorim i resetujem, te da dočekam spremno okupljanje reprezentacije - rekao je Nedović.

JAKI SU KAO ZEMLJA! Ameri objavili širi spisak za SP: Da se SMRZNEŠ!

On se osvrnuo i na veliki broj povreda koje je imao tokom sezone.

Da, bilo je dosta problema, ali to je sve kretalo iz leđa. Ja sam tek krajem sezone pronašao razloge zbog čega se sve to dešavalo. Rešavam problem, rešavao sam ga i tokom sezone, ali kao što znate, jednostavno je bilo nemoguće i nije bilo dovoljno vremena, jer se igralo na svaka dva-tri dana. Uvek sam se vraćao nedelju dana ranije i to nije prijalo mom telu, ali šta je tu je. Radim ono što ja mogu da kontrolišem i što je do mene, za ostalo se nadam da će me sreća poslužiti.

Nedović je dodao da naredne sezone ostaje u Armaniju i da sa ovim timom ima ugovor na još jednu sezonu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija