• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2019

15:44

STIGLE NOVE KAZNE ZA ZVEZDU I PARTIZAN! Trinkijeri plaća zbog majice, na tapetu i Ristić!

Košarka

STIGLE NOVE KAZNE ZA ZVEZDU I PARTIZAN! Trinkijeri plaća zbog majice, na tapetu i Ristić!

Podeli vest

Nakon druge utakmice finalne serije Superlige Srbije ponovo je morao da reaguje direktor takmičenja Leon Deleon sa novim kaznama za "večite" rivale

Prvi na tapetu bio je trener Partizana Andrea Trinkijeri koji je na konferenciju za medije posle meča došao u majici.

DVA MINUTA KOŠTALA POBEDE! Tomić zna zašto je Zvezda izgubila "dobijen" meč!

- Ako me liga kazni što nisam u košulji i sakou, ja ću njih da kaznim jer tamo ima 40 stepeni - rekao je Trinkijeri na konferenciji.

Doduše, mnogo više od ove kazne Partizan će zaboleti to što će morati da plati čak 108.000 dinara zbog nereda koji su izazvali navijači.

- Partizan se kažnjava novčanom kaznom od 108.000 dinara zbog toga što je u gledalištu upaljeno nekoliko baklji (što se ponavlja treći put) od kojih je jedna napravila dim koji se spustio do terena i zbog toga što su gledaoci polili deo terena tečnošću, pa je zbog brisanja utakmica prekinuta kratko vreme. Takođe su bacali na teren veoma veliki broj sitnih čvrstih predmeta - objašnjeno je u zvaničnom saopštenju.

Na kraju, kaznu od 6.000 dinara moraće da plati i centar Crvene zvezde Dušan Ristić zbog tehničke greške.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 4 godine

Gde mi zivimo..?? Koliki idiot trebas biti da u zatvorenoj hali, prisutno nekoliko hiljada ljudi, palish baklju..?? Koliki idiot trebas biti da zapalis cigaru i bez problema pushish u toj istoj hali..?? U kojoj zemlji zivimo kada nismo sposobni da te idiote izbacimo iz hale..? Kakva je to zemlja koja ima halu u 21. veku bez klima uredjaja, pa igrachi mogu infarkt da zadobiju od napora i gushenja u tom "kazanu" ?? Zar je moguce da niko, na ulazu, detaljno ne pregleda kretene koji dolaze navodno da navijaju..? PA, tako idiot moze bombu da unese kada je vec uneo baklju..?? U Engleskoj te izbace sa fudbalskog stadiona ako si zapalio cigaru na tribinama...HEJ NA FUDBALSKOM STADIONU...!!!!!!!

Zoran

pre 4 godine

Šta smo mi bolji od Hrvata? Čović je opravdavao ponašanje svojih navijača na utakmici sa Budučnošću u Beogradu, umesto da je Crnogorcima pokazazo da mi nismo kao oni i Hrvati, pa su sada navijači Zvezde otišli korak dalje i kao i Hrvati koji nas nazivaju "ćetnicima" pa je počela sa vređanjem Trinkijerija nazivajući ga ustašom. I šta bi? Samo 84,000 dinara kazne, pa čekajmo sledeće korake naših navijača... Mogu samo da zamislim...

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija