• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2019

08:54

(VIDEO) BERON NAPRAVIO KORAKE I U PRETPOSLEDNJEM NAPADU! Zvezdin Amerikanac neregularno poentirao i pre odlučujućeg koša

Košarka

(VIDEO) BERON NAPRAVIO KORAKE I U PRETPOSLEDNJEM NAPADU! Zvezdin Amerikanac neregularno poentirao i pre odlučujućeg koša

Podeli vest

Mnogo se prašine u javnosti podiglo nakon neregularanog koša Zvezdinog Amerikanca Bilija Berona koji je klubu sa Malog Kalemegdana doneo petu uzastopsnu titulu prvaka Srbije

Čak i navijači crveno-belih ne beže od toga da je MVP finalne serije Košarkaške lige Srbije napravio višak koraka na putu prema košu u odnosu na dva dozvoljena, ali većini je promakao pretposlednji napad crveno-belih.

(VIDEO/FOTO) ZVEZDA JE ŠAMPION SRBIJE! Beron doneo petu uzastopnu titulu crveno-belima

Beron je i tada, kao i u još nekoliko prethodnih napada, bio kreator Zvezdinog koša, ali su ovi koraci bačeni u senku zbog onoga što je uradio u završnici meča.

(VIDEO) TRI KORAKA HOĆU JA, NEĆU JEDAN, NEĆU DVA! "Delije" se naslađivale nakon pobede nad Partizanom!

U pretposlednjem napadu, Beron je vešto predriblao Radeta Zagorca napraviviši tri koraka pre poentiranja.

Pogledajte kako je to izgledalo na 8:08.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 4 godine

MORALI BI ONDA ANALIZIRATI CEO TOK MEČA KORAK PO KORAK PA DA VIDIMO ŠTA JE SVE REGULARNO ILI NEREGULARNO.

aca smederevac

pre 4 godine

Sudije su to videle ali NISU SMELE da dosude ....sramota .

Djokica

pre 4 godine

Niko ne spominje pravu istinu. Želja sudija da se istaknu. Kod dva razlike za Zvezdu veliki srbin Pejdž daje trojku posle stepovanja. Teatralno ponašanje sudija je više za neki kabare a ne sporstsku halu. Ako žele da budu delioci pravde neka nas ubede zašto ćute na svaki nameran faul u poslednjih sto sekundi. Da se ja pitam postupio bih kao nekada Gdja Margaret Tačer. Ili navijajte kao navijači ili nema takmičenja. Izbaciti sve političare iz sportskih foruma.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija